|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ale "o so chozi" |
Autor |
Wiadomość |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-06-2006, 22:48 Ale "o so chozi"
|
|
|
Czytam sobie szczecinska, regionalna grupe news i watek o nowej dyskotece. Pojawiaja sie tam wspomnienia i 'wspomnienia' po poprzedniej, ktora byla w tym miejscu:
Cytat: | jak domniemywam jestes technomułem, którego boli każda uwaga na temat Twego ulubionego lokalu. Powiem Ci tyle - gówno o tym wiesz. Niestety tak się złożyło że znam kilka osób którzy sprzedawali (może dalej sprzedają) tam xtc i ze względu na wielkość lokalu i specyficzny klimat ("cała sala zapierdala, jazda białasy", "mitsubishi" .) szło im tam zdecydowanie najlepiej... Sam tam chodziłem swego czasu i mało kto chodził "czysty", pamiętam nawet dziewczynę która miała zapaść na parkiecie i R'ka ją zabrała... Są lokale w Szczecinie gdzie jest mało ludzi naćpanych. Najwięcej ćpunów jest na baletach dla małolatów (średnia wieku 16) i dresów... Żebyś zrozumiał... |
I co co kuzwa chodzi? Moze ktos mnie oswiecic co ten czlowiek mial na mysli?
[ Dodano: 02-06-2006, 23:04 ]
Az z ciekawosci zagooglalem i niestety smutek mi sie pojawil na buzce:
Cytat: | UFO, MITSHUBISHI, OMEGA - mają różne nazwy, kształty i symbole ale chodzi o jedno: o nowy rodzaj narkotyku, który zbiera w Polsce śmiertelne żniwo. |
Cytat: | Mają różne symbole - i tak na przykład w Bydgoszczy pojawiła się ostatnio tabletka ze znaczkiem firmowym samochodu marki OPEL, której zatrucie zakończyło się dla kilku nastolatków ciężkim zatruciem i pobytem w szpitalu. Pigułka jest groźna dla życia, ponieważ oprócz amfetaminy i LSD - na bazie, których robione jest ekstazy - zawiera jeszcze czystą heroinę. Połączenie amfetaminy i heroiny jest bardzo groźne dla serca. Z kolei zażycie MITSUBISHI może skończyć się ostrą niewydolnością serca i w efekcie śmiercią. |
|
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 02-06-2006, 23:21
|
|
|
Mitsubishi - jest taki kwas - tabletka ktora bierze sie pod jezyk i daje kopa .
tabletka ta wyglada jak chrolohinaldin (tylko jest wieksza i ma wyryty znaczek mitsubishi) |
|
|
|
 |
macieq [Usunięty]
|
Wysłany: 03-06-2006, 00:27
|
|
|
ehh... nie kwas tylko extasy... jeszcze pare lat temu, jak lokomotywownia pelna para dzialala, to dealerzy biegali na wiekszych imprezach w koszulkach z logo Mitsu biegali
 |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 03-06-2006, 00:38
|
|
|
heheh a ja mam dobry kawalek, w ktorym jest tekst "no i wszystko moi kochani dla klubu extasy i mitsubishi"
chcecie??
pewnie ze chcecie
to macie: piata minuta |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
|
Wysłany: 03-06-2006, 01:23
|
|
|
Ech ... jestem w szoku. Trzeba uwazac w jakim srodowsiku mowi sie o 'znajomym dilerze mitsubishi'
Jacku ... moze powinienes asortyment uzupelnic Kredyty szybko splacicie |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
|
Wysłany: 06-06-2006, 08:49
|
|
|
arekp napisał/a: | Jacku ... moze powinienes asortyment uzupelnic Kredyty szybko splacicie |
a potem pozna fajnych kolesi posługujących się specyficznym językiem i będzie sie bał schylić po mydło
a w temacie: boję się puścić 10 letnią córkę na dyskotekę do szkoły bo już dotarły do mnie sygnały o pojawieniu się "prochów" na terenie podstawówki.
:cenzurka: mać - przecież to paranoja |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
Ostatnio zmieniony przez Chooper 06-07-2009, 08:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
pamar
Mitsumaniak Kainamustim

Auto: Carisma 1,9TD Colt VII 1,3
Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: 04-07-2009, 16:10
|
|
|
Minęło trochę czasu co........i jak? Macie jakieś zdanie na temat "mitsubishi" co się dzieje w szkołach, na dyskotekach? Jak, po takim czasie, widzicie efekty rozwiązywania takich problemów. Czy w ogóle coś się ZMIENIŁO? |
_________________ ad futuram rei memoriam:
Demokracja - to jednak kupa a świat to może tylko wyobrażenie
http://www.mitsumaniaki.com/
http://www.mmdzieciom.pl/
 |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
|
Wysłany: 04-07-2009, 16:35
|
|
|
pamar11 napisał/a: | Minęło trochę czasu co........i jak? Macie jakieś zdanie na temat "mitsubishi" co się dzieje w szkołach, na dyskotekach? Jak, po takim czasie, widzicie efekty rozwiązywania takich problemów. Czy w ogóle coś się ZMIENIŁO? |
Zmieniło sie i to uważam na plus. W szkole podstawowej do której chodzi moja córka, zamontowano monitoring i wynajęto agencje ochrony. W razie wejścia na teren szkoły osób nieuprawnionych panowie z grupy interwencyjnej z agencji ochrony tzw. ABS-y pacyfikują podejżaną osobę na ziemi do czasu przyjazdu policji. Teraz wiem i czuje że moje dziacko jest w szkole bezpieczne (przynajmniej w tej do której uczęszcza obecnie). |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
rafq
Mitsumaniak MM-Mighty Morphin'

Auto: zielone
|
Wysłany: 21-08-2009, 13:27
|
|
|
Połączyłbym to wszystko jeszcze z Vixą i mamy ogólny obraz tego typu baletów... Rzeczywiście, jeszcze 2-3 lata temu ludziska ode mnie z regionu masowo biegali na takie balety, które zazwyczaj były organizowane w lokalach kilka km od lublina, mocno nagłaśniane (nawet w lokalnym radiu! ) i był organizowany dojazd... O klimacie w środku nie wypowiem się dokładnie, ponieważ nigdy nie byłem na tego typu party, jednak z zasłyszanych opowieści mogę przekazać, iż pokrywał się on z wizją białych rękawiczek, gwizdków i innych tego typu akcesoriów Polecam wklepanie w google lub yt słowa manieczki Typ co chwila krzyczy do mikrofonu "jazda", "jedziemy" i takie tam... |
_________________ Impossible is not a fact. It’s an opinion. Impossible is not a declaration. It’s a dare.
Impossible is potential.
Impossible is temporary.
Impossible is nothing! ^^^ |
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
|
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 21-08-2009, 19:03
|
|
|
no ale tez nie przesadzajcie ze odrazu wszyscy, sam na takie balety jezdzilem - bez rekawiczek i gwizdkow(przeciez ruchem nie kieruje ?? ), bo poprostu lubie taka muzyke, nic nie bralem, no chyba ze 0,5 na glowe to branie |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
karolgt
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
|
Wysłany: 21-08-2009, 19:27
|
|
|
Matejko napisał/a: | no ale tez nie przesadzajcie ze odrazu wszyscy, sam na takie balety jezdzilem - bez rekawiczek i gwizdkow(przeciez ruchem nie kieruje ?? ), bo poprostu lubie taka muzyke, nic nie bralem, no chyba ze 0,5 na glowe to branie |
Dokładnie.
Sam najeździłem się sporo na tego typu imprezy, wiele razy nawet samochodem, albo którys z kolegów brał samochód. Nikt nic nie brał, często nie było nawet więcej niż 1 piwo. Jak widać można, a zakładanie że kazdy kto chodzi na takie imprezy jest "bleee" to troche nie wporządku.
I nikt mnie nie przekona że często w małych, ciasnych knajpach ludzie nie wypalają więcej, bo jedyne co robią to siedzą, piją i palą, a tu przynajmniej jest jeszcze normlana impreza.
I niestety przez takie teksty jak powyższe, coraz mniej jest dobrych klubów tego typu, a szkoda, bo coraz częściej zamiast imprezy pozostaje siedzenie przy piwie.
a gwizki czy rękawiczki też mają swój klimat. Nie mowie że takie miałem |
|
|
|
 |
rafq
Mitsumaniak MM-Mighty Morphin'

Auto: zielone
|
Wysłany: 21-08-2009, 19:31
|
|
|
Wiadomo, że nie wszyscy muszą się od razu tak ubierać, miałem raczej zamiar przekazać obraz pewnego stereotypu Poza tym nie przeczę, że niektóre kawałki ruszają na parkiecie nawet bez jakichś tam wspomagaczy
londo, dobry kawałek Nie tylko "dla tych, którzy już mają banię" |
_________________ Impossible is not a fact. It’s an opinion. Impossible is not a declaration. It’s a dare.
Impossible is potential.
Impossible is temporary.
Impossible is nothing! ^^^ |
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
|
Wysłany: 21-08-2009, 20:10
|
|
|
Chopy, ale nikt tu się nie odwraca plecami do tych co słuchają bądź nie, lubią lub nie. Ja np moim poprzednim postem robiłem sobie jaja |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
|
|