REFLEKTORY |
Autor |
Wiadomość |
oncik
Nowy Forumowicz
Auto: CARISMA 2001r 1.9 TD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-08-2009, 21:09 REFLEKTORY
|
|
|
WITAM
Zakupiłem CARISME 2000r ogólnie jest narazie OK. tylko te reflektory troche psuja efekt wygladu auta sa chyba od srodka na plastiku jakby z jakims osadem który zniekształca efekt
czystej lampy..Z przodu spolerowałem jest poprawa ale co z tym przekletym srodkiem moze koledzy cos doradzicie czy jest sposób [oprócz wymiany na drugie he he] aby odzyskały swoja przezroczystosc -moze trzeba rozklejac [ale moze peknac pewnie] przemyc czy cos podobnego..Kurcze jesli ktos zna rade na to bede b.wdzieczny.Ogolnie jestem super zadowolony z auta tylko jeszcze ten szczegół lamp..POZDRAWIAM |
|
|
|
 |
Saqu
Mitsumaniak

Auto: Nissan s13, BMW e39
Pomógł: 71 razy Dołączył: 28 Mar 2009 Posty: 2233 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 26-08-2009, 21:11
|
|
|
Hym a może one są oryginalnie przydymiane? albo może zrób jakąś małą fotke i się zobaczy co dokładniej w nich siedzi ) |
|
|
|
 |
oncik
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 26-08-2009, 21:31
|
|
|
Kurcze nie sa przydzmiane na pewno!!!!!!sa orginalne auto bezwzpadek!!!!!!!! od nowosci i od srodka taka dziwna mgielka miejscami jak wspominalem przod spolerowalem i jest OK ale co zrobic ze srodkiem jak sie za to zabrac..macie pomysl_!!!!!!! |
|
|
|
 |
ZEROSUPER
Mitsumaniak MastaOfDiseasta

Auto: Space Star 1.8GDI
Pomógł: 7 razy Dołączył: 13 Lut 2009 Posty: 420 Skąd: Jelenia Góra
|
|
|
|
 |
oncik
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 26-08-2009, 21:58
|
|
|
Czy trudno jest zdemontowac reflektory czy samemu mozna sobie z tym poradzic kurcze aby
sie cos nie urwało itp..wydaje mi sie ze te płukanie to chyba powinno troche pomóc ?a skad tam sie bierze kurz tak niby szczelnie zamkniete jest...ok to teraz moze prosze o kilka słów kolejnosci demontazu lamp..moze uda sie zaoszczedzic dzieki wam kilka ładnych złotówk..
POZDRAWIAM |
|
|
|
 |
pawelsonx
Forumowicz
Auto: 1.9dci
Zaproszone osoby: 103
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 77 razy Dołączył: 11 Gru 2008 Posty: 1606 Skąd: Piotrków Tryb.
|
Wysłany: 26-08-2009, 23:06
|
|
|
co do odklejania kloszy to można domowym sposobem w piekarniku około 120 stopni z termoobiegiem na jakąś minutkę powinny potem odejść bez problemu ja tak robiłem jak musiałem jeden wymienić. Co do wymontowania to sprawdź w manuale. |
|
|
|
 |
NaMigi [Usunięty]
|
Wysłany: 27-08-2009, 03:39
|
|
|
Ja miałam dokładnie to samo. Reflektory wyglądały jakby były pokryte taką żółtawą mgiełką. Zobacz czy to nie jest osad po zewnętrznej części reflektorów. Ja to pastą lekko ścierną starłam (schodziła taka matowa warstwa, a pod spodem był klarowny plastik), wypolerowałam i jest dużo lepiej. |
|
|
|
 |
|