Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Bzyk_R1
01-12-2017, 20:17
Kratka dokladki zderzaka przód- proszę o opinie
Autor Wiadomość
Zwierzu 
Forumowicz

Auto: Outlander Turbo
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-08-2009, 21:32   Kratka dokladki zderzaka przód- proszę o opinie

Witam

Nie mam tej kratki i z tego co sie dowiedzialem jest ona akcesoryjna i kosztuje "zylion złotych" czy ktos z szanownych forumowiczow moze zasugerowac jakas firme ktora cos takiego wykona? Jaki moze byc koszt takiej kratki ( strasznie ta dziura mi sie nie podoba).

Outlander Turbo 2006r

Interesuja mnie roznego rodzaju dodatki do tego auta jesli macie jakies sugestie gdzie szukac fajnych rzeczy tego typu bede bardzo wdzieczny.

Przypomnialo mi sie jescze jedno co sadzicie na temat orurowania slyszlaem glosy ze to jakos prawnie nie do konca jest legalne czy cos ,jesli ktos zna temat bardzo prosze o informacje.

Pozdrawiam serdecznie

Odpowiedz do tematu