Zamknięty przez: koszmarek 14-11-2009, 15:02 |
ZLOT 2010 - Propozycje ośrodków |
Autor |
Wiadomość |
koszmarek
pure energy :-) ciotka koszmarek

Auto: Focus MK1
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-10-2009, 22:09 ZLOT 2010 - Propozycje ośrodków
|
|
|
Kochani!
Proszę Was o pomoc w wyborze ośrodka na zlot Chodzi o duży ośrodek, bo na około 400-500 osób. Wiem, że są takie ośrodki, ale nie są chętne do oddawania nam tego ostatniego weekendu sierpnia.
Trudne zadanie, ale jeśli wszyscy zbierzemy siłę i spróbujemy, poszukamy i podzwonimy to się nam uda!
Wklejajcie proszę linki czy informacje na temat ośrodków, które wpadną Wam w oko. Mogą być np dwa obok siebie, w tzw bramę Ważne, żebyśmy wszyscy byli w jednym miejscu i dobrze się bawili.
Jak to mówią, jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz więc Mitsumaniaki, liczę na Was!
to mówiłam ja, koszmarkowa |
_________________ Jestem absolutnie bardzo rozgadanym i wszędobylskim stworzeniem |
Ostatnio zmieniony przez akbi 09-11-2009, 15:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Kmer
Mitsumaniak Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
|
Wysłany: 23-10-2009, 13:41
|
|
|
www.archimedes-tourist.com przy tym ośrodku są jeszcze 2 każde ma dużą bazę noclegowa i turystyczna,ośrodek mieści się w woj.lubuskim kolo Międzyrzecza,kwestia jest taka czy ktoś z Gorzowa lub okolic by się podjął organizacji. |
|
|
|
 |
halbog
Mitsumaniak Homo Swidnicensis

Auto: Kia Carens 2,0 CRDi 2006r
|
Wysłany: 23-10-2009, 21:59
|
|
|
Archimedes wygląda OK
Pozdrawiam
Bogdan |
_________________ Z wiatrem we włosach:)
 |
|
|
|
 |
koszmarek

|
Wysłany: 23-10-2009, 22:29
|
|
|
Kmer, dzięki za linka, spróbuję jutro najdalej w poniedziałek do nich zadzwonić, zobaczymy co powiedzą |
_________________ Jestem absolutnie bardzo rozgadanym i wszędobylskim stworzeniem |
|
|
|
 |
Kamilofone
Mitsumaniak
Auto: Carisma GDI
|
Wysłany: 25-10-2009, 13:29
|
|
|
Postanowiłem podrzucić też swoją propozycję dotycząca jeziora Otmuchowskiego !
Jak sama nazwa wskazuje jest położone miejscowości Otmuchów woj. opolskie.
Dodam że moja rodzinka spędzała tam wakacje i bardzo sobie chwaliła tamte okolice
Zadzwoniłem też z ciekawości do pierwszego lepszego ośrodka http://www.kotwica.pl/
mają miejsca max. na 150 osób ale łącząc siłę kilku z nich jest szansa uzbierać 400 ! |
|
|
|
 |
swinks_UK
Mitsumaniak

Auto: Lancer Evo 8 FQ300
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 26-10-2009, 17:26
|
|
|
Chciałbym tylko napomknąć, że nie tylko baza noclegowa jest ważna, ale miejsce które pomieści 300 aut, bo z tym mieliśmy kłopot ostatnio. |
_________________ swinks
ex-Galant EA3A (2.4 GDI)
ex-Galant EC5A (VR4 Type-S) - moc 340 HP oraz moment 443 Nm
Historia moich Misiów
Lancer Evo 8 FQ300 - 408 HP oraz moment 510 Nm |
|
|
|
 |
ig_or
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.5 V6 '01
|
Wysłany: 28-10-2009, 18:33
|
|
|
Czytając internet (...jestem już na literce "W") natknąłem się na ośrodek "Wilkasy" niedaleko Giżycka:
http://www.azs-wilkasy.com.pl/
Dysponują 536 miejscami noclegowymi w różnym standardzie. Na stronce można doczytać dodatkowe informacje na temat noclegów, cen i innych atrakcji. |
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 28-10-2009, 20:09
|
|
|
ig_or napisał/a: | natknąłem się na ośrodek "Wilkasy" | Wilkasy to znany port żeglarski na Szlaku Wlk. Jezior Mazurskich. Podejrzewam, że w ostatni weekend sierpnia może tam być full - kończy się pewnie dużo czarterów w tym czasie. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
koszmarek

|
Wysłany: 28-10-2009, 21:09
|
|
|
ig_or, jest jak mówi JCH, szczególnie, że to AZS więc może być dramat. Nie mam niestety chwilowo czasu(w związku z szukaniem roboty i jej jutrzejszym dniem próbnym) czy ktoś próbował dowiedzieć się czegoś od jakiegoś ośrodka? |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 28-10-2009, 23:09
|
|
|
Może to zabrzmiało trochę jakbym zniechęcał Nie. Po prostu napisałem aby mieć świadomość tego miejsca - zresztą niech się lokalesi wypowiedzą - xjacobs - masz najbliżej.
Cytat: | Szkolenia, integracje, konferencje
Przez wiele lat zdołaliśmy pozyskać zaufanie grona Klientów. Organizujemy każda imprezę, konferencję, szkolenie czy wyjazd integracyjny. Wasze zapytanie rozpatrzymy indywidualnie, przygotujemy ofertę dostosowaną do indywidualnych potrzeb. | Można wystosować zapytanie podając orientacyjnie ilość uczestników z b.r., cóż szkodzi
Zasadnicza kwestia - czy w tym terminie są skłonni udostępnić ośrodek praktycznie tylko dla nas |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
koszmarek

|
Wysłany: 29-10-2009, 07:35
|
|
|
JCH napisał/a: | czy w tym terminie są skłonni udostępnić ośrodek praktycznie tylko dla nas |
to może być największy kłopot. No ale jak nie spróbujemy..
wystosowałam maile do wszystkich trzech ośrodków. Mam nadzieję, że odpiszą |
|
|
|
 |
ig_or
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.5 V6 '01
|
Wysłany: 29-10-2009, 10:50
|
|
|
Pisałem do ośrodka Wilkasy i taką dostałem odpowiedź:
"Panie Igorze
Przede wszystkim bardzo dziękuję za zainteresowanie się naszym ośrodkiem. Przyznam, że właśnie dziś rano miałam się odezwać w tej sprawie na forum mitsumaniaki bo zauważyłam, że ktoś zaproponował nasz Ośrodek. Nie wiem czy oglądał Pan nas przez kamerę, która jest na stronie, jeśli nie to zachęcam. Niestety tylko z zewnątrz ale daje to rzeczywisty obraz. Ostatni weekend sierpnia jak i wcześniejsze mamy już zajęte. Jednakże mogę zaproponować znaczną cześć miejsc noclegowych w domkach bez wc – 20 zł/os a pozostałe miejsca na polu namiotowym. W roku obecnym gościliśmy fanów Xbox z Fun Daya, http://polygamia.pl/Polyg...box%20fun%20day była to impreza na 1000 os a w związku z tym, że dość późno się objawiła na środek lipca miejsc wiele nie było. Udało się wszystko, można również poczytać na forach, że opinie są pozytywne. Pod koniec sierpnia mamy spore obłożenie, ponieważ mamy stałych klientów – obozy sportowe, które muszą odbyć się u nas w oparciu o posiadany sprzęt, miejsce itp.:)
Zachęcam zatem do przemyślenia tej wersji noclegowej: domki + pole namiotowe + wyżywienie w stołówce. "
Potem zapytałem jeszcze o ilość dostępnych miejsc jeżeli chcielibyśmy na ten moment dokonać rezerwacji - "Myślę, że w granicach 200 miejsc" (same domki)
Wniosek z tego taki że takie ośrodki chętnie udostępnią miejsca na tak dużą ilość osób, jednak chyba trzeba planować już dużo, dużo wcześniej..... |
|
|
 |
koszmarek

|
Wysłany: 29-10-2009, 15:42
|
|
|
kurczę 200 miejscto mało niestety, ale może jest jakiś ośrodek obok.. ig_or, spróbuj Zapytać Pani czy jest jakiś jeszcze ośrodek czy coś. Mi ta Pani z AZS odpisała to co Tobie
Dzięki za pomoc Ig_or Ja czekam na odpowiedzi z pozostałych ośrodków. |
|
|
|
 |
jacek11
Mitsumaniak Yatsu~eku
Auto: EA2W Żółwik, Outlander CW8W
|
Wysłany: 29-10-2009, 20:54
|
|
|
ig_or napisał/a: | Jednakże mogę zaproponować znaczną cześć miejsc noclegowych w domkach bez wc – 20 zł/os a pozostałe miejsca na polu namiotowym. |
To znaczy,że jak przejadę te kilkaset kilometrów,to nawet nie będę miał się gdzie wykąpać? |
|
 |
koszmarek

|
|
|
|
 |
|