Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Kmer
21-10-2009, 16:05
Cztery Gale 2.5 V6 z gazem
Autor Wiadomość
Tomek 
Mitsumaniak
forumowy ekspert

Auto: Q50s Red Sport
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 02-09-2009, 21:04   Cztery Gale 2.5 V6 z gazem

Jako, że jest to mój pierwszy post na tym forum, to WITAM wszystkich Mitsumaniaków i mam nadzieje, że i ja niedługo do tego szanownego grona dołączę.

Szukam obecnie dla siebie jakiegoś auta, a że Galant zawsze był moim marzeniem, to wybór jest chyba oczywisty.
Zależy mi na względnie taniej eksploatacji, dlatego potrzebuje LPG, no i wkupiałbym się na 2.5 V6 - wiadomo czemu.
Jako, że finanse mam ograniczone to szukam raczej przedliftowych i z już założoną instalacją gazową.
Dlatego proszę o ocenę poniższych egzemplarzy.
Forum to śledzę juz od jakiegoś czasu, więc troche juz wiem o galantach.

NR 1. Murowana Goślina - Sedan skóra

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9680282

Kod:

Witam
Mam do sprzedania ładnego mitsubishi galanta 2,5 V6. Auto posiada LPG - spalanie w mieście max 12l - dość mało w porównaniu do mocy i osiągów. Na trasie do 8l/100. Auto posiada duże przestronne wnętrze, wiele schowków, bardzo komfortowy i bezpieczny.

Auto posiada bardzo bogate wyposażenie: jasna skóra, 4x AIRBAG, 4 elektryczne szyby (automatyczne zamykanie/otwieranie) + elektryczny 2 poziomowy szyberdach, fotele regulowane elektrycznie oraz podgrzewane, klimatronik z wyświetlaczem, drewno,lusterka regulowane elektrycznie oraz podgrzewane, elektryczna antena, tempomat, wspomaganie, centralny zamek na pilota, immobiliser, ABS, alufelgi, zderzaki i lusterka w kolorze nadwozia + halogeny, elektryczna regulacja świateł, regulacja kolumny kierownicy, dokumentacja, 3 kluczyki, auto znakowane

Auto zarejestrowane gotowe do jazdy, po wielu wymianach: ROZRZĄD (oryginał japoński), oleje - silnik skrzynia, płyny, filtry + kabinowy, nowy akumulator, tarcze + klocki, kable + świece oraz aparat (kopułka i cewka), wahacze, listwy wtryskowe elektronika filtry gazu oraz reduktor. Zostało też wymienionych wiele innych drobniejszych elementów.

Auto szykowałem typowo pod siebie lecz niestety okazuje się za mały do moich potrzeb i zmieniam na kombi.
Dodatkowo do auta dokładam komplet opon zimowych
W razie pytań proszę dzwonić 792 236 556 lub ireneusz1983@o2.pl

NR 2. Ostrzeszów - Kombi w welurze

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9773098

Kod:

Witam. Mam na sprzedaż samochód marki Misubischi Galant kombi 2,5 v6. Ogólny stan auta uważam za bardzo dobry. Auto zostało sprowadzone w grudniu 2007 roku. Po zakupie auta zostało wymienione : kompletny rozrząd wraz pompą wody renomowanej firmy Mitsuboschi, olej , wszystkie paski i tarcze wraz z klockami. Auto jeździ na oleju castrol magnetic 10w/40.Olej wymieniany co 12 tyś km. W lipcu 2008 roku została na nowo nabita i odgrzybiona klima. W lipcu 2008 roku zostały zrobione nadkola tylnie i cała konserwacja auta. W sierpniu 2008 roku przy przebiegu 160 tyś. km została zamontowana instalacja gazowa STAG 300 z wtryskiwaczami VALTECA.Instalacja na gwarancji(koszt -3000tys zł). W aucie nic nie puka , nic nie stuka (ostatnio wymieniałem wahacz przedni dolny tylny - koszt 400 zł. ). Auto bardzo komfortowe, bezpieczne, ekonomiczne, niezawodne ( od zakupu auta ani razu mnie nie zawiodło). Spalanie gazu : trasa - od 9-10 l , miasto od 12-13 l. Do auta daję komplet opon zimowych. Auto sprzedaje z powodu zakupu busa. WYPOSAŻENIE AUTA TO : wspom. kier., panoramiczny szyberdach (duży), podgrzewane i elektryczne lusterka, 4 x el. szyby, klimatronic (100% sprawny), 4 x airbag, abs, tempomat, regulacja świateł i kierownicy, alufelgi, przyciemniane szyby, radio cd firmy pionier. Ważne OC i przegląd do grudnia 2009 roku. Cena : 15 000 zł.do negocjacji Wszelkie informacje pod numerem tel. 604 315 993. Pozdrawiam.

NR 3. Zduńska Wola - Kombi skóra

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9764309

Kod:

Witam zainteresowanych!!!
Mam do sprzedania samochód Mitsubishi Galanat'a 2.5 V6 z fajnym silnikiem, bardzo dynamicznym a za razem ekonomicznym (miasto 12 - 14 litrów ; w trasie 8 - 10 litrów gazu)...
Silnik pracuje cicho i równo na benzynie jak i gazie.
Gaz zostal zamontowany w autoryzowanym holenderskim serwisie mitsubishi ok 2.5 roku temu (wskaznik poziomu gazu znajduje sie wraz ze wskaźnikiem paliwa). Wnętrze auta nie jest zniszczone, bardzo dobrze wyposarzone posiada m.in: 4 poduszki pow; automatyczną klimatyzacje(działającą); elektrycznie regulowane i podgrzewane siedzenia(przód)z jasnej skóry; automatyczną skrzynie biegow z tempomatem przy kierownicy i kontrola trakcji(przezuca plynnie, nie szarpie); 4 el.szyby; el.podgrzewane lusterka; 2 wygodne podłokietniki; radio CD z 6 głośnikami.
Galant posiada równierz zdejmowany hak; centralny zamek z pilotem; orginalne alufelgi itp...
Samochód jest w bardzo dobrym stanie technicznym, nigdy mnie nie zawiódł a sprzedaje go ponieważ kupiłem drugi samochód... POLECAM GORĄCO!!

NR 4. Bydgoszcz - Czerwone kombi skóra

http://allegro.pl/item730...y_przebieg.html

Kod:

WITAM , SPRZEDAJE SWOJEGO GALA,
JEST TO MOŻLIWIE NAJPEŁNIEJSZA OPCJA TEGO MODELU,
na wyposazeniu auta:
skórzana beżowa tapicerka
elektrycznie regulowane fotele
elektryczne podgrzewane lusterka
elektryczne wszytkie szyby
klimatronik
abs
aluminiowe oryginalne kola, opony z przodu pirelli , z tyłu brigestone
świetny system audio
nawigacja
skrórzana kierownica, gałka zmiany biegów
instalacja gazowa , działa bez zastrzeżen , spalanie gazu około 10 l/100 km ,  w cyklu mieszanym , butla w kole o pojemnosci 52 l.
przyciemniane seryjnie szyby
centralny zamek , kluczyk typu scyzoryk ,
podgrzewane siedzenia przednie
tempomat
  drugi komplet kół zimowych ze stalowymi felgami
duży elektryczny szyberdach
ksiązka serwisowa , karta pojazdu

NAPRAWDE PORZĄDNE AUDIO, WYSOKI MODEL PIONNIERA Z USB,
WSZYSTKO DZIAŁA JAK NALEŻY,NIE ZMĘCZONY ,
 PRZEBIEG UDOKUMENTOWANY , NAPRWADE NIE KRĘCONY , INSTALACJA GAZOWA, KLIMA, WSZYSTKO W PRĄDZIE, SKÓRA,
DRUGI ZESTAW KÓŁ NA ZIME Z FELGAMI , I DOBRYMI OPONAMI KSIAZKA SERWISOWA ,WSZSTKIE PAPIERY , KARTA POJAZDU ,OGÓLNIE WSZYSTKO GIT.
 ITD.
CI CO ZNAJĄ TE AUTA WIEDZĄ O CO CHODZI.

TEL.512 593 805

Kmer 
Mitsumaniak
Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Wysłany: 02-09-2009, 22:56   

Nr 1. Wygląda ładnie jakby wyjechał z lakierni dopiero ogólnie zdjęcia miniaturki i ciężko się jest dopatrzeć jakiś mankamentów.

Nr 2. Na pewno przedni zderzak jest nie od tego auta,na przedostatnim zdjęciu najlepiej widać inny odcień zderzaka,wygląd ogólny dobry.

Nr 3. Brak oznaczeń bagażnika,dodane chlapacze,brak kołków mocowania wlotu powietrza,tak to wygląda dobrze, no i na 100% nie ma ASR.

Nr 4. Z tych zdjęć autko wygląda dobrze,choć jest ich za mało żeby cokolwiek więcej o nim powiedzieć,na pewno ma nie ori kluczyk,nie było kluczyków typu scyzoryk.
Ostatnio zmieniony przez Kmer 02-09-2009, 23:14, w całości zmieniany 1 raz  

Tomek 
Mitsumaniak
forumowy ekspert

Wysłany: 02-09-2009, 23:12   

a czy kierownica i gałka zmiany biegów w aucie nr. 4 nie jest nieoryginalnie obszyta??
no i wogóle 4, ten czerwony kombi ma zdjęcia robione przy 119 tyś, a teraz ma rzekomo 160 tys

Kmer 
Mitsumaniak
Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Wysłany: 02-09-2009, 23:21   

tomek84 napisał/a:
a czy kierownica i gałka zmiany biegów w aucie nr. 4 nie jest nieoryginalnie obszyta??
no i w ogóle 4, ten czerwony kombi ma zdjęcia robione przy 119 tyś, a teraz ma rzekomo 160 tys

Fakt ze pierwszy raz widzę takie obszycie,jest to o tyle dziwne ze mieszek lewarka zmiany biegów jest identyczny jak kierownica i gałka zmiany biegów,możliwe ze ktoś obszył to sam.

pawliku 
Forumowicz
Mitasubishi :D

Auto: za dużo :P
Wysłany: 02-09-2009, 23:29   

to na pewno sobie ktoś obszył bo mój kuzyn w galu ma taką samą gałkę i kierownicę :)
Mitsubishi Colt CJ1A 1998r ---- Nowy nabytek z Klimą :)
Mitsubishi Mirage 1,5 1992r ---- Kolejny nowy nabytek :P

winnipool 
Mitsumaniak

Auto: VW Passat
Wysłany: 04-09-2009, 10:03   

Nr 4 ten czerwony, 201KM? Pomyłka? Albo było grzebane.

Owczar 
Forumowicz

Auto: CLS 450
Wysłany: 04-09-2009, 10:20   

Raczej pomyłka. Albo ktoś tak napisał bo zmienił wydech na sportowy, było już takie ogłoszenie... ;)

Tomek 
Mitsumaniak
forumowy ekspert

Wysłany: 04-09-2009, 10:25   

na pewno pomyłka, albo "tak się komuś wydaje"
gdyby rzeczywiście był rasowany na te 200 KM, to gość nie zapomniałby o tym napisać w ogłoszeniu, co było robione
Fiat Ducato L4H3 2.3 '15 - (09.2020 - ? )
FZ1 Yamaha Fazer '07 - (08.2021 - ? )

Były:
EA5A - Czarne Avance '01 - (02.2010 - 11.2013)
CJ4A - (08.2010 - 04.2011)
EA5W - Granatowy Elegance '02 - (11.2013 - 08.2014)
CA4A - Błękitne Malibu '95 - (01.2013 - ? )
DA5A - Czarny Avance - podejście drugie '04 - (05.2015 - 10.2018)
ER-5 - Niebieskie Kawasaki '99 - (06.2014 - 02.2021)
URL=https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=109619]E70 BMW X5 40d '12 - (08.2019 - 11.2021)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi