|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
SYLWESTER 2010/2011 |
Autor |
Wiadomość |
tommay
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.0DiD Intense+
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-09-2010, 20:37 SYLWESTER 2010/2011
|
|
|
Witam,
czy ktoś zna jakieś fajne miejsce na sylwester dla grupy ludzików?? mam na mysli na przykład jakąś chatkę w górach, lub agroturystykę w głębokim lesie, z dala od cywilizacji itp.
wiecie, tak romantycznie... kulig, ognisko, kiełbaski, śniegu po kolana, chata z bali... itd itp
jak macie takie fajne miejsce godne polecenia to proszę pisać...
dzięki z góry i pozdrawiam wszystkim Mitsumaniaków i Fanów |
_________________ OUTLANDER - rządzi !!!
 |
|
|
|
 |
mismen1980
Mitsumaniak

Auto: GALANT 1.8 GLS TD E34A 4D65
|
Wysłany: 02-09-2010, 08:21
|
|
|
Witam, ja znam takie fajne miejsce tutaj w górach. Znajomy posiada dwa fajne domki ale musiałbym go zapytać czy czasem na Sylwestra nie ma już rezerwację. Tak do 20 ludzi nie ma problem, ale jak się mówi jak się popieści to się dużo zmjeszci. oto link do informacji |
_________________ 02222/KMM
Sorki za mój polski, ale przywiało mnie z zagranicy ...
Potrzeba pomocy z czeskim lub słowackim (informacje, tłumaczenie itp.) - śmiało napisz
 |
|
|
|
 |
tommay
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.0DiD Intense+
|
Wysłany: 02-09-2010, 19:48
|
|
|
fajnie, ale potrzebne jest miejsce z większą ilością pokoi. Jedzie kilka rodzin z dzieciakami, i w jednym lub dwóch pokojach w sumie byłoby ciężko...
a tym bardziej że nie ma gdzie potańczyć... |
_________________ OUTLANDER - rządzi !!!
 |
|
|
|
 |
|
|