|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
antena ... |
Autor |
Wiadomość |
Meteo [Usunięty]
|
Wysłany: 15-10-2006, 17:23 antena ...
|
|
|
mam taki problem ze zlamala mi sie antena w moim Galancie , chcialbym sie Was zapytac jaka kupic zeby dobrze odbierala i nie bylo zaklocen , nie znam sie na tym i dlatego prosze Was o pomoc chodzi mi o antene skladana ktora mam w tylnej czesci samochodu , obejrzcie galerie i cos doradzcie |
|
|
|
 |
krysstek
Mitsumaniak

Auto: Colt Z30 1,3 Inform '06
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-10-2006, 09:41
|
|
|
Skorzystam z założonego wątku i zadam lamerskie pytanko, czy duża jest różnica-oczywiście w jakości odbioru-przy wykorzystaniu aluminiowego bata antenowego made in supermarket/allegro w porównaniu do tego, co daje fabryka? |
|
 |
Meteo [Usunięty]
|
Wysłany: 17-10-2006, 20:41
|
|
|
problem z antena rozwiazalem w nastepujacy sposob .... do srodka zlamanej anteny wsadzilem kawalek precika miedzianego o szerokosci takiej ze z trudem wchodzi w antene - narazie wszystko gra ok |
|
|
|
 |
|
|