Jak trafiłeś/-aś na nasze forum ? |
Jak trafiłeś/-aś na nasze forum ? |
1. Przez kolegę/znajomego |
|
18% |
[ 23 ] |
2. Wyszukiwarka |
|
55% |
[ 70 ] |
3. Prasa |
|
0% |
[ 0 ] |
4. Przypadek |
|
7% |
[ 9 ] |
5. Wizytówka za wycieraczką |
|
0% |
[ 1 ] |
6. Zlot/spotkanie w moim mieście |
|
0% |
[ 1 ] |
7. TV |
|
0% |
[ 0 ] |
8. W inny sposób - jaki? |
|
18% |
[ 23 ] |
|
Głosowań: 127 |
Wszystkich Głosów: 127 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-01-2006, 20:02 Jak trafiłeś/-aś na nasze forum ?
|
|
|
Zacząłem się zastanawiać a tak naprawdę to Leppe mnie natchnął tą myślą
Leppe napisał/a: | Czee mam małą propozycję na ankietę klubową - pomysł jest taki - można by zadać klubowiczom pytanko w jaki sposob trafili do klubu mitsumaniaki.com np. przez kolege, z prasy, wizytowka za wycieraczka, zlot w miescie, itd... |
A skoro tak to zróbmy ankietę i sie przekonajmy. No i ankieta nie jest tylko dla Klubowiczów - zapraszam do uczestnictwa wszystkich.
Jak chodzi o mnie to szukałem forum o mitsubishi gdzie bedzie fajnie i trafiłem do Jackiego. Jako że chwilowo byłem bez zajęcia dał mi moda potem wszedzie moda a potem strwierdził że sam nie bedzie wszystkiego na forum robił i adminem mnie zrobił a potem forum zostało forum klubowym i resztę już znacie |
Just think...
. |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 10-01-2006, 20:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
|
Wysłany: 10-01-2006, 20:09
|
|
|
Aaaaaaaa pisac mozna??????? To ja napisze troche: bylo to tak ze kiedys szukalem info o mitsu i tak trafilem na stare forum ktore chyba nawet dziala przynajmniej niedawno dzialalo ale juz nic tam sie nie dzialo wiec zaliczylem mkp ale mnie nie wciagnelo i spotkalem na zakupach takich jednych wiekszosc ich zna. Zapytalem o zlocik jakis i uslyszalem MITSUMANIAKI.COM. I tak to sie zaczelo teraz sam wszystkich tu zapraszam do "KOLKA WZAJEMNEJ ADORACJI" |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
Dyzio i Saba
mitsumaniacy
Auto: ASX 1.6
|
Wysłany: 10-01-2006, 20:30
|
|
|
Padło forum MMC i tak jakoś znajomy przez znajomego na strone Jackiego i jesteśmy |
_________________ Dyzio i Saba ASX 1,6 |
|
|
|
 |
Karwoś
Mitsumaniak
Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
|
Wysłany: 10-01-2006, 20:49
|
|
|
A ja kupiłem samochód i pierwsze co zrobiłem to wpisałem w wyszukiwarce mitsubishi klub itp. i was znalazłem i zanim zrobiłem chociażby 1000 km samochodem to przez prawie 3 miesiące byłem użytkownikiem tej marki w liczbie 150km przejechanych |
_________________ Lancer 2,0 '04 Automat. - już u nowego właściciela
Czas może na Space Stara dla żony? |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 10-01-2006, 20:57
|
|
|
ja trafiłem, przez przecieki i szemry o nowym forum, i zakręciłem się gdzie trzeba i jestem |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 10-01-2006, 21:28
|
|
|
Ja podobnie jak Chooper. Kiedyś wszedłem na śFirkowy Chat (choć nigdy nie chattuję) i dalej samo się potoczyło... I - podobnie jak TNT - podoba mi się w tym kółku wzajemnej adoracji, bo przecież z takim założeniem ono powstało |
|
|
|
 |
piwkotom
moderator mitsumaniak maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 10-01-2006, 21:30
|
|
|
ja jak pewnie wiekszosc z nas najpierw trafilem na MKP od razu jak tylko kupilem Cari (2003) ale aktywowalem sie dopiero na poczatku ubieglego roku (robota Choopera - wizytowka za wycieraczka) a na MM przez "przecieki i szmery o nowym forum, i zakrecilem sie gdzie trzeba i jestem" |
|
 |
Maciek
Mitsumaniak MICHU-BUCZY :)

Auto: Gal 00' EA5A Avance
|
|
|
|
 |
ROMEL
Mitsumaniak wariat...misiowy

Auto: C53A, C58A, CJ0
|
Wysłany: 10-01-2006, 22:26
|
|
|
Wyszukiwanie informacjii, poszukiwania różnych dziwnych rzeczy o Mitsu - szukanie potwierdzeń rodzynkowości mojego Colta itd....... a tu ni stąd ni z owąd patrze Mitsubishiklub...hmmm zajżałem raz, drugi, poczytałem to i owo... trzeci.... pomyślałem że fajne z was Mianiaki i sie zarejestrowałem...
A teraz to bardziej niz choroba... |
_________________ COLT 1,8 16V GTI 91` C58
COLT 1,6 16V GTIS 91` C53
COLT 1,3 12V 96` CJ0
CHCIEĆ TO MÓC... MÓC TO CHCIEĆ... |
|
|
|
 |
macieq [Usunięty]
|
Wysłany: 10-01-2006, 23:04
|
|
|
zanim kupilem Colta szukalem dokladnych opini jego uzytkownikow, no i od tamtego czasu nie moge sie powstrzymac zeby tu sobie nie poklikac od czasu do czasu:) |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 10-01-2006, 23:04
|
|
|
ja chyba jak wiekszosc, najpierw forum MPK - ktore rownie czesto odwiedzam , potem przez jakies czaciki itp i tak wyszlo ze jest nowe forum mitsubishi wiec ja zapalony milosnik nie moglem odpuscic i tez przez przypadek zostalem modem |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 10-01-2006, 23:05
|
|
|
a ja jakto jak - jestem jednym z pierwszych klubowiczow mkp, pozniej zlot w grudziadzu no i tak od tamtej pory utrzymuje kontakt ze sFirkiem a on dba o to abym byl o wszystkim doinformowany no jeszcze po drodze bylo forum.wsieci.pl plus forum jackiego plus jeszcze nkm |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
|
Wysłany: 10-01-2006, 23:08
|
|
|
Jeszcze zanim kupiłem cari znalazłem MKP, prawie tam nie zaglądałem ale wiedziałem że jest coś takiego jak klub miłośników. Potem jak już miałem swój ukochany samochodzik dowiedziałem sie z forum o zlocie który nie wypalił i Firku który ma cheć zrobić zlot który wypali ( oj wypalił ) i tak z MKP przeszedłem - na stałe - do Mitsumaniaków.
I chwalę to sobie, powiem więcej KOCHAM WAS |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
borecki [Usunięty]
|
Wysłany: 11-01-2006, 01:14
|
|
|
dawno dawno temu, w odleglej galaktyce...
lecialem sobie moim X-Wingiem na Daghobar i przy ladowaniu mialem male problemy no i utknalem na tej bagnistej planecie przez jakis czas, pozniej spotkalem takiego malego zielonego stwora ale ni wuj nie wiem kto to byl, no i uslyszalem od niego te slowa:
USE THE MITSUMANIAKI.COM BORECKI!
...a dalej to znacie |
Ostatnio zmieniony przez Tomek 13-07-2015, 15:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
|
Wysłany: 11-01-2006, 08:07
|
|
|
no ja ten teges Jackie mi kazał. Znalazł mi samochód i jak kupowałem musiałem dać słowo że zarejestruje sie na forum mkp. Tak zrobiłem ale jakoś tak nie bardzo mi szło pisanie.
Pożniej wyszło ze powstaje nowy klub z jakims dealerem w jednej z czterech glownych rol. Zgadałem się z pewnym kierowca Punjero (obecnie BMW ) i jakoś tak zaczałem się bawić stronka. I bede z wami do konca zycia i jeden dzien dłużej wy ludzie należacy do kółka wzajemniej adoracji |
|
|
|
 |
|