|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] Samochód zaczął przerywać aż w końcu zgasł |
Autor |
Wiadomość |
Cobra RŚl
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 92 kW
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-10-2009, 19:30 [Cari 1.8 GDI] Samochód zaczął przerywać aż w końcu zgasł
|
|
|
Witam. Jestem posiadaczem Carismy 1.8 i mam duży problem z moim cackiem. Samochód zaczął przerywać aż w końcu zgasł i był duży problem go odpalić. Po wymianie pompy paliwa, kabli, świec i sprawdzeniu sprawności sterownika oraz rozrządu wychodzi na to ze wszystko jest ok Teraz auto odpala ale nie potrafi wejsc na wysokie obroty tylko zaczyna sie dusic i szczelac w kolektor. Moze ktos mi podpowie gdzie jeszcze szukac |
Ostatnio zmieniony przez 13-10-2009, 23:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
willson1981 [Usunięty]
|
Wysłany: 13-10-2009, 19:42
|
|
|
Sonda padła pewnie |
|
|
|
 |
Cobra RŚl
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 92 kW
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-10-2009, 20:46
|
|
|
musze jeszce dodac ze kiedy na aparacie wyprzedze jej zaplon to jest duzo lepiej. a moze posypal sie ktorys z czujnikow w aparacie. moze ktos slyszal o takim pzrypadku? |
|
|
|
 |
willson1981 [Usunięty]
|
Wysłany: 13-10-2009, 22:35
|
|
|
GDI mają przeróżne usterki, najczęściej nietypowe i nikomu bliżej nie znane. Ale to musisz zadać pytanie gdzie indziej, bo tutaj tylko się chwalimy tym co zrobiliśmy.
A propos , ja dzisiaj zaprowadziłem autko do mechanika, żeby sprawdził mi dlaczego pali jak smok. Autko już mam w domu, 180zł straciłem a odpowiedzi nie uzyskałem heh. I tak to już jest z tym typem autek heh. |
|
|
|
 |
|
|