Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Kmer
14-10-2009, 17:52
[EAx 97-04] Galant 2,5V6 Jasionów-lubuski 97rok prosba o opi
Autor Wiadomość
P1r4t 
Forumowicz

Auto: EA2A AT
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 29-08-2009, 11:39   [EAx 97-04] Galant 2,5V6 Jasionów-lubuski 97rok prosba o opi

Witam
Na poczatek chcial bym sie z wszystkimi przywitac :)
Forum czytam juz od pewnego czasu, jendakze dopiero sie zarejestrowalem :)
Po utracie poprzediego auta i zarazem pieniedzy (nieszczesny wypadek)
Zbieram i przymiezam sie do kupna czegos wiekszego i wygodniejszego, wybor padl galanta ale w sedanie :)
Przegladam codziennie ogloszenia w roznych serwisach i trafila sie oto tak gwiazda:
jako ze mam tam 500km ciezko jechac i sie rozczarowac :-/ dlatego mam prosbe o obejzenie opinie kogos kto ogladal.
Tyko niech ktos mi sprzed nosa nie sprzatnie :P

GALANT

Kod:

Rok produkcji: 1997, Data rejestracji: 05/1997, Przegląd: 04/2011, 196 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 170 KM (125 kW), Pojemność skokowa: 2500 cm3, benzyna, niebieski-metallic, Liczba drzwi: 4/5,
Dodatkowe wyposażenie:

ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, szyberdach, ASR, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, welurowa tapicerka, tempomat, podgrzewane fotele, światła przeciwmgielne, kierownica wielofunkcyjna, przyciemniane szyby, pod. przednia szyba
Opis pojazdu:

skora biala,regulowana elrktrycznie,solardache ktryczny,super wyposazony!!! kupiony w niemczech dzisiaj rano wymeldowany caly czas jezdzil,nowe hamulce kompletne przod i tyl+akumulator kupiony 5.2009 ,polecam,auto na tablicach, skora,skora!! Nie przegap okazji!!!!!!!!!!!!!!! telefon. radio za 500zł zostawiam w aucie!!! muza gra swietnie.do tego silnik duzy i duzo mocy!! polecam,kola zimowe na alusach+opony letnie. telefon 889262426
Dane kontaktowe

Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.

Polska , Jasionów (woj. lubuskie),
tel.: +48 889262426 , +48 889262426

Warto czy po niego jechac czy nie? Moze ktos go obejzal by na zywo? byl bym wdzieczny :)
Ostatnio zmieniony przez P1r4t 30-08-2009, 23:09, w całości zmieniany 5 razy  

Kmer 
Mitsumaniak
Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Wysłany: 29-08-2009, 12:14   

P1r4t, Bardzo słabe zdjęcia żeby cokolwiek z nich wywnioskować,środek ładny na beżowej skórze,cena naprawdę niska,poproś o lepsze zdjęcia zrobione aparatem w dobrej rozdzielczości,a jak chcesz żeby ktoś Ci go obejrzał to napisz na forum regionalnym,może ktoś z Żar lub Żagania podskoczy żeby go obejrzeć.

Faza 
Mitsumaniak

Auto: EA5W Avance 2001 TipTronic
Wysłany: 30-08-2009, 22:38   

Juz mowie, ze to auto z Czapli. Goscie z Czapli sprzedaja auta w Czaple, Niwice, Luban, Jasinow lub innych blisko polozonych wiosek. Powiem tak, pare osob kupilo tam auto i sa zadowoleni ale dali powyzej 12k zl bez oplat. Ja wiem, ze na te ponizej czy nawet w okolicach 10k bez a tym bardziej z oplatami nie ma co patrzec. Jak masz rzut beretem to sprawdz sam. Po oplatach i naprawach autpo bedzie cie kosztowac > 20k

P1r4t 
Forumowicz

Wysłany: 30-08-2009, 22:47   

napisalem na regionalnym, niestety brak chetnych :(

mam nowe informacje i zdjecia

nowe info to:
-samochod byl uderzony w tyl, lekko peknieta lampa i lekko uniesiona pokrywa
-nie dziala klimatyzacja, pompa sie zalacza
-slychac popychacze, ale tylko na zimnym silniku
-peknieta szyba czolowa z prawej strony (kreska kolo 10cm)
-no i to co widac na fotkach

doradzcie czy jechac te 500km czy nie?
generlanie osobiscie bym sie pokusil ale nie chce trafic na mine i zrazic sie do marki :-/ wczesniej jezdzilem honda i nie sprawiala mi problemow.

Faza 
Mitsumaniak

Auto: EA5W Avance 2001 TipTronic
Wysłany: 30-08-2009, 23:15   

Olej. Zaloze sie, ze jeszcze sie troche rzeczy tam znajdzie. Jak mowilem, w koncowym rachunku wyjdziesz powyzej 20k zl

P1r4t 
Forumowicz

Wysłany: 30-08-2009, 23:20   

ciagle patrze na inne oferty sprzedazy ;)
jednak czekam na jakas dobra dusze ktora byla by skora pojechac obejzec i powiedziec cos po ogledzinach :)

zuku3210 
Mitsumaniak

Auto: BMW E36 328i Coupe M-Pakiet
Wysłany: 07-09-2009, 20:27   

Jeżeli to od gościa z czapli to moge coś skrobnąć do niego na gg może coś wiecej powie bo też mam gala od niego i mój znajomy i jesteśmy zadowoleni.Tak jak mówiFaza, wszyscy dali przynajmniej 12 koła. No i tak jak mówiełem Ci na regionalnym, latam w te okolice czasem z transportem wiec podlece tam i zobacze ale nie obiecuje kiedy to bedzie :? a jak mówicie że na Lubaniu też sa od nich to zobacz na allegro, jest fajny SE z grillem Avance za 9.999zł na feldze jak moja, pytałem o szcególy i zdjęcia ale cisza :|
tylko zostawisz po sobie DNA i wszystko ziom
pole, plan, kilka map za maryjną furtką..."

P1r4t 
Forumowicz

Wysłany: 07-09-2009, 21:51   

spoko, bede dzwieczny :) widzialem to se,
teraz szukam z silnikiem 2,0 bo przyszla zona stwierdziala ze 2,5l to za duzy (ubezpieczenie, oplaty, spalanie), a kupujemy razem :P jednak podsuwam jej te 2,5 ciagle pod nos :D moze jednak sie zdecyduje.
dlatego jak bys mial tez info o tej za 9999zł rowniez bede za to niezmiernie wdzieczny :)

pipi_ja 
Forumowicz

Auto: Galant EA 2.5 V6
Wysłany: 07-09-2009, 21:59   

Jeśli chodzi o spalanie to nie masz sie czego bać. Pali naprawde bardzo niewiele więcej od 2.0 a frajda z jazdy nieziemska :) Do tego dźwięk V6....................... rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........... ;)
Mam takiego od ok 4 miesięcy i nadal pojawia mi sie rogal na twarzy jak sie go wkręcam na obroty :)

BORIS 
Forumowicz
NO PAPARAZZI! :)

Auto: EA2A SE
Wysłany: 08-09-2009, 00:31   

P1r4t napisał/a:
spoko, bede dzwieczny :) widzialem to se,
teraz szukam z silnikiem 2,0 bo przyszla zona stwierdziala ze 2,5l to za duzy (ubezpieczenie, oplaty, spalanie), a kupujemy razem :P jednak podsuwam jej te 2,5 ciagle pod nos :D moze jednak sie zdecyduje.
dlatego jak bys mial tez info o tej za 9999zł rowniez bede za to niezmiernie wdzieczny :)

najlepiej wyperswaduj jej od razu, hehe :) mnie sie nie udalo i zonka postawila na swoim, czyli 2,0 i powiem Ci ze wszystko jest "lala" ale czuje pewien niedosyt biorac pod uwage fakt ze kosztowaloby to nas "tylko" jakies 2000PLN wiecej:D. Ale z to wrazenia z jazdy - bezcenne!

pitbu77 
Mitsumaniak
Made in Poland

Auto: Galant EA5W '98 Nardi Torino
Wysłany: 08-09-2009, 08:46   

BORIS, moja ,małża też marudziła, że taki silnik duży, że dużo pali etc. Zabierz ją ze sobą na oględziny takiego auta albo pogadaj z kimś z Twojego regionu kto ma gala z takim silnikiem żeby mogła się przejechać i obejrzeć. Moja małża teraz pod pretekstem kupienia lakieru do paznokci "musi" jechać do sklepu. I nie swoją Tojką tylko oczywiście Galem :)

A tak a propos utrzymania i kosztów eksploatacji. Przejrzyj forum. Sam się przekonasz jak niewielka jest różnica w kosztach między 2.0 a 2,5 litra.

P.S. Auto całkiem całkiem ale jak już było uderzone to trzeba obejrzeć jak mocno. Po stłuczce to już nie wiadomo do końca co się działo. No chyba, że koleś ma dokładną dokumentację fotograficzną ze stłuczki.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi