Przesunięty przez: glina 29-05-2014, 13:40 |
[Cari 1.8 GDI] Carisma 1.8 GDI 1998r. / Kraków |
Autor |
Wiadomość |
lukas88lag
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-09-2009, 11:14 [Cari 1.8 GDI] Carisma 1.8 GDI 1998r. / Kraków
|
|
|
Witam! Jestem nowym członkiem tego forum i chcę was prosić o próbę doradztwa w sprawie kupna auta (oczywiście Carismy). Interesuje mnie Carisma z silnikiem 1.8 GDI. Znalazłem parę modeli, ale wiem jak to jest przed kupnem auta, chcę aby ktoś chłodnym okiem spojrzał na egzemplarze, którymi się zanteresowałem. Z góry dziękuję za każdą opinie. Pochodzę z okolic Rzeszowa więc auta z województw znajdujących się na północy kraju odpadają:/. Aha mój budżet wynosi około 10tys.zł i do takiej sumy poszukję auta, myślę, że na wersję przed liftem wystarczy. Dobra przejdźmy do rzeczy o to model:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9677729
Niestety reszta ogłoszeń straciła swoją ważność, co najwyżej później zaaktualizuję. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
ZEROSUPER
Mitsumaniak MastaOfDiseasta

Auto: Space Star 1.8GDI
Pomógł: 7 razy Dołączył: 13 Lut 2009 Posty: 420 Skąd: Jelenia Góra
|
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 04-09-2009, 21:23
|
|
|
brak tej "klameczki" na nawiewie centralnym,
ZEROSUPER napisał/a: | Jedynie przednim zderzakiem musiała sie o coś oprzeć |
tak jakos wyglada moze refleks pada zly ale chyba brak kratki wlotu powietrza przy lewym halogenie z przodu
Pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
lukas88lag
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI
|
Wysłany: 09-09-2009, 20:56
|
|
|
Witam ponownie, mam takie pytanie do forumowiczów a szczególnie tych z Krakowa. Bardzo chciałbym wiedzieć w jakim stanie jest to autko czy istniała by możliwość obejrzenia tej Carismy przez jakiegoś mieszkańca Krakowa (będe bardzo wdzięczny). Ja osobiście średnio znam się na mechanice samochodowej i blacharce mam paru znjomych ale przed takim wyjazdem chciałbym tak mniej więcej wiedzieć czy wogóle opłaca im się zawracać głowę. Gdyby istniała taka możliwość proszę o odpowiedź w tym temacie bądź to w formie prywatnej wiadmości, z góry dziękuję. pozdrawiam Łukasz
Oto kontakt do właściciela samochodu: tel. 602 687 167
tutaj link do zdjęcia samochodu: Carsima 1.8 GDI Kraków
 |
|
|
|
 |
|