|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 25-10-2009, 19:24 |
Jeden 2.5 V6 '97 do oceny - Wolbrom (małopolskie) |
Autor |
Wiadomość |
Tomek
Mitsumaniak forumowy ekspert

Auto: Q50s Red Sport
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 11092 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 08-09-2009, 21:02 Jeden 2.5 V6 '97 do oceny - Wolbrom (małopolskie)
|
|
|
Witam ponownie
proszę o ocenę tego egzemplarza
stoi w mieścinie Mostek koło Wolbromia (małopolskie)
link: http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9835717
a tu pare faktów /byłem dziś oglądać/:
- przywieziony na kołach
- przejechałem się troche po górkach i chodzi ładnie, biegi wchodzą jak trzeba, ma kopa
- słychać cykanie (tu gość twierdzi, że "jest zalany jakiś dziwny olej, stasznie rzadki 5W30", on proponuje mu zalać 10W40 to problem zginie, czyżby?? chyba właśnie na odwrót)
- była ruda na nadkolach, zrobił to, tzn. pomalował, twierdzi, że niemiec sprayem to potraktował, więc wyglądało nie ładnie
- na masce i troche na nadkolach jest dużo dziur po kamieniach
- podobno do wymiany końcówki stabilizatorów, więcej nie mówił
- na kielichach nie ma rudej, i na moje oko nie były poprawiane /a znawcą nie jestem/
- grill nie wygląda na oryginał, o czym sprzedający nie miał pojęcia, ale wymianiany zapewne już dawniej
- kierownica wytarta ponad te 185 tyś km, gałka w lepszym stanie, pedały też, podłokietnik też, więc może być te 185 + jazda sygnetami i pierścionkami, na te 185 jest ponoć książka, pokazywał, ale nie oglądałem, bo wiadomo, że można podrobić
- szyby - jednakowe oznaczenia
- gość to drobny handlarzyk
teraz pytania:
1. co możecie powiedzieć o nim na podstawie tych zdjęć??
2. czy ktoś z klubowiczów go oglądał?? |
|
|
|
 |
KoraX
Mitsumaniak

Auto: EA5A 2.5 V6 & Colt 1.6 GLX
Kraj/Country: Polska
Dołączył: 03 Sty 2008 Posty: 137 Skąd: Unisław Śląski /Wałbrzych
|
Wysłany: 08-09-2009, 22:15
|
|
|
Takie grile były obecne, ....poza tym na podstawie zdjęć to wygląda całkiem całkiem .... sam oglądałem to ogłoszenie dziś kilka razy.
ale tak jak mówisz ... zdjęcia to nic ...trzeba obejrzeć przejechać się. |
_________________ * * * 充 真 似 亜 苦 * * *
 |
|
|
|
 |
|
|