|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: lukasz12 12-12-2009, 17:50 |
schemat elektryki |
Autor |
Wiadomość |
franki100
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Sigma
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-09-2009, 18:21 schemat elektryki
|
|
|
Witam czy posiada ktos schemat elektryki do sigmy?? jesli tak prosil bym jakis link albo kontakt. |
_________________ ...Gume pali brat, to jest mój świat... |
|
|
|
 |
lukasz12
Mitsumaniak prof. dr hab ;-)

Auto: Sigma 24V '95 / 24V EXE '94
Pomógł: 51 razy Dołączył: 16 Sie 2006 Posty: 2498 Skąd: Warszawa/Biecz/Piastów
|
Wysłany: 11-09-2009, 21:49
|
|
|
A konkretnie czego potrzebujesz? jaki system? elektryka to dość ogólne pojęcie |
_________________ Uprzejmie informuję, że nie udzielam porad przez PW/E-mail - do odwołania. Dziękuję za uwagę
"Natomiast wrażenia z jazdy 12V a 24V są niestety nieporównywalne " (C) Chi-Man 2006
Update 06/2011: Ale 12V w manualu może być i nawet całkiem fajnie murczy
Update 10/2011: 12V mruczy jeszcze fajniej (bo ma oryginalny wydech)...i wróciła do łask
Update 11/2011: 12V jest OK, ale przydałoby się jednak więcej mocy na autostradzie
Update 03/2012: Zdrowe 24V mruczy i dostarcza sporo radości przy manualu
 |
|
|
|
 |
franki100
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Sigma
|
Wysłany: 12-09-2009, 08:31
|
|
|
konkretnie to nie wiem bo pod puszka z bezpiecznikami w komorze silnika jest jedna wtyczka tam przywiazana i jest jakis kabel ktory przeciol mi wentylator. Prawdopodobienie prez to nie mam ladowania z alternatora. Bo wczesniej sie tak nie dzialo a teraz nie laduje i jest dupa. Nie wiem jak ci to dokladnie okreslic. Moze pozniej wrzuce jakies foto tego oto miejsca i mi pomozesz. |
_________________ ...Gume pali brat, to jest mój świat... |
|
|
|
 |
|
|