|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] Dokupiony pilot nie programuje się? |
Autor |
Wiadomość |
lamariusz
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1998r.
|
Wysłany: 17-09-2009, 17:27 [Cari 1.8 GDI] Dokupiony pilot nie programuje się?
|
|
|
Witam. Mama Cari z 98 r. GDI. Stary pilot trochę mi się zużył, dokupiłem więc nowy na allegro. Dokupiony pilot niczym, się nie różni od mojego starego z tym, że ten nowy ma trzeci przycisk z napisem TRUNK. Sprzedający napisał, że pilot ten jest od Space Wagon ( chyba dobrze napisałem) oraz Carismy. Przedstawiam wam tego pilota i proszę doradźcie czy można go zaprogramować. Sposób programowania znam, starego pilota też programowałem. Doradzcie czy będzie coś z tego pilota czy go mam do kosza wyrzucić.
zdjęcia zakupionego pilota
http://img15.imageshack.u...przyciskami.jpg
[ Dodano: 17-09-2009, 17:30 ]
Dodać chciałęm , że pilot ten na tylnej klapce ma następujący napis
FFC ID:E4EG8DA
DOC/MDC:1814 K1010
OMRON G8D-282M-A |
|
|
|
 |
XL
Mitsumaniak Rycerz Dżidiaj
Auto: Carisma 1,8 GDI EXE /98'/
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 142 Skąd: Bytom-Rozbark
|
Wysłany: 17-09-2009, 20:31
|
|
|
"Witam. Mam Cari z 98 r. GDI. Stary pilot trochę mi się zużył". Właściwie to mógłbym napisać to samo, tyle, że mój już padł na amen. A na tego trójprzyciskowego pilota ostrzyłem sobie zęby, ale zdążyłeś go kupić wcześniej. Jeżeli zawiodą wszelkie metody programowania - zwyczajnie przełóż płytkę drukowaną z elektroniką ze starego pilota do nowej obudowy, załóż gumę z przyciskami z nowego i tyle. Jestem przekonany, że wszystko będzie OK.
Pozdrawiam, XL |
|
|
|
 |
|
|