Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: karolgt
20-09-2009, 16:43
[ALL] Dobry warsztat dla colcika na terenie Łodzi i okolic
Autor Wiadomość
michal.pala
[Usunięty]

Wysłany: 11-04-2008, 01:55   [ALL] Dobry warsztat dla colcika na terenie Łodzi i okolic

Witam. Poszukuje dobrego i sprawdzonego warsztatu, z dobrymi fachowcami dla mojego autka na terenie Łodzi i okolic. Chciałbym ustawić sobie zawory, a sam nie wiem jak się nawet do tego zabrać, czytałem opis co i jak, ale nie czuje się na siłach. No i mam problem przy zapalaniu na zimnym silniku(może te zawory pomogą), nie chce dobrze odpalać ani na benzynie ani na gazie. Mniej więcej za 5 razem dopiero odpala,a dzieje się tak po nocy, a nawet po kilku godz. gdy silnik kompletnie ostygnie. Może pompa paliwa nie trzyma dobrego ciśnienia ? Dlatego poszukuje dobrego warsztatu, chciałbym w końcu rozwiązać ten problem. :| pozdr.

jacobs
[Usunięty]

Wysłany: 11-04-2008, 10:40   

Witaj!
Poczytaj ten temat:
http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=1448
Tu są opinie o różnych warsztatach w Łodzi i okolicach.
Pozdrawiam

michal.pala
[Usunięty]

Wysłany: 11-04-2008, 11:12   

Dzięki za pomoc, już tam zaglądam :biggrin:
pozdrawiam

dyfer33
[Usunięty]

Wysłany: 15-04-2008, 23:49   mechanicy z Łodzi

ja jestem bardzo zadowolony z warsztatu na ulicy Polnej (róg Limanowskiego i właśnie Polnej na przeciwko Lidla)zrobili mi rozrząd ustawili zawory wymienili ole, płyn chłodniczy wymienili uszczelkę pod głowicą auto stało 1.5 dnia u nich,Panowie sa starsi doswiadczeni co do kosztów jak sie czesto odwiedza to nie biorą dużo są ok.

drauisz 
Nowy Forumowicz

Auto: Colt 1.6 GLXI CA4A
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 11-09-2009, 10:06   Kilka namiarow na sprawdzone warsztaty!

Oto kilka adresów dobrych, sprawdzonych i wyspecjalizowanych warsztatów:
- elektryka: Wysoka 20 Art-Bex - nie ma lepszego w Łodzi
- zawieszenie, wydechy: Pomorska 268 Auto-Mark
- mechanika: Jana Pawła II 65 Maredi

Podane warsztaty są sprawdzone, rzetelne i nie naciągają na dodatkowe koszty. Inna zaleta to dobry kontakt z klientem i bieżaca informacja o usterkach. Powyższe warsztaty nie stosują do napraw zamieników dziwnego pochodzenia.

polecam i pozdrawiam
DB

Odpowiedz do tematu