|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
dobra nawigcja GPS do 400zł |
Autor |
Wiadomość |
Kris88
Nowy Forumowicz
Auto: Galant 92-96
|
Wysłany: 11-09-2009, 21:11 dobra nawigcja GPS do 400zł
|
|
|
witam,
nigdy nie miałem nic wspólnego z nawigacja gps. Dlatego potrzebuje waszej pomocy mitsumaniacy i nie tylko;).
Chciałem takową nawigację podarować ojcu w prezencie urodzinowym i bardzo zależało by mi na tym by kupić jak najlepsza do moich możliwości finansowych, czyli 400zł.
Zależałoby mi na dokładnej mapie polski,gdyż to po kraju głównie będzie używana, ale chciałbym, żeby były też mapy krajów ościennych.
Nie mam pojęcia czy można dogrywać czy aktualizować mapy, ale jeżeli tak to nawigację z taką możliwością bym chciał.
Jako członek rodziny kultywującej markę 3 diamentów od lat, proszę was o pomoc, gdyż zupełnie nie mam pojęcia od czego zacząć.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
docencik87
Mitsumaniak

Auto: Mondeo Mk3 '2004 2.0 PB+LPG
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
Kris88
Nowy Forumowicz
Auto: Galant 92-96
|
Wysłany: 11-09-2009, 23:30
|
|
|
dzieki wielkie,na pewno spróbuje tam.
Nie potrafiłem znaleźć podobnego wątku, ale dziękuję za pomoc.:)
pozdrowienia |
|
|
|
 |
|
|