|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2,5TD] Jak uszczelnić wtryski w jedynce...? |
Autor |
Wiadomość |
polaff
Mitsumaniak
Auto: *
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 02 Maj 2009 Posty: 2452 Skąd: ....
|
Wysłany: 07-08-2009, 08:20 [2,5TD] Jak uszczelnić wtryski w jedynce...?
|
|
|
Witam!!!
Mozecie mi po krotce napisać jak wymontować wtryskiwacz i jakiego rodzaju jest tam uszczelnienie??
Podejżewam, że miedziana uszczelka w postaci podkladki, ale nigdy nie robilem tego w tym silniku, a mam wyciek z pod wtryskiwacza.
Jakie mniej wiecej moga być koszty tej naprawy i czy mogę założyć uszczelniacz z innego silnika (np. rolniczego - ktoś kiedyś pisał, że duzo części do tych aut pasuje od maszyn rolniczych).
pozdr |
|
|
|
 |
acinski [Usunięty]
|
Wysłany: 16-09-2009, 14:12
|
|
|
Używany kupisz za grosze. Albo rusz do pierwszego lepszego pompiarza i zrobią to za grosze. |
|
|
|
 |
polaff
Mitsumaniak
Auto: *
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 02 Maj 2009 Posty: 2452 Skąd: ....
|
Wysłany: 16-09-2009, 21:42
|
|
|
chyba raczej do pompiarza sie przejadę, tym bardziej, że juz sam wykręcałem wtryskiwacz i zuważyłem, że nie leci z pod samego wtrysku tylko albo z pod przelewu albo z rurki w magistrali przelewowej. |
|
|
|
 |
|
|