|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Galant z Puław - prośba o oględziny po drodze (prosi Gdańsk) |
Autor |
Wiadomość |
Ladapis
Forumowicz
Auto: Nissan Sunny N14, Mazda 626 GD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-10-2009, 14:12 Galant z Puław - prośba o oględziny po drodze (prosi Gdańsk)
|
|
|
Witajcie;
Jestem z Gdańska i od dłuższego czasu szukam Galanta. Ostatnio znalazłem jednego w Puławach, ale to ode mnie prawie 500 km. Czy ktoś z Was, ma może po drodze jadąc do pracy i mógłby wjechać i go obejrzeć? Auto zostało ponoć kupione od właściciela, miało w Niemczech regenerowane tylne nadkola oraz maskę po autostradowych kamykach. Więcej robót blacharskich ponoć nie było, a całość jest podobno w świetnym stanie. Podaję linka, a jeśli ktoś mógłby... to proszę o kontakt na PM, abym był wtedy pod telefonem, mógł oddzwonić i porozmawiać.
Z góry dziękuję
Oto link:
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C10116438
Mitsubishi Galant 2.0 16VSPORTeditione Z NIEMIEC
Cena (brutto): 12 900 PLN / 3 025 EUR (do negocjacji)
Typ: Kombi
Informacje:
Rok produkcji: 1999, 196 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 136 KM (100 kW), Pojemność skokowa: 2000 cm3, benzyna, czarny-metallic, Liczba drzwi: 4/5,
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, światła przeciwmgielne, przyciemniane szyby
Dodatkowe informacje:
pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, sprowadzony, bezwypadkowy
Opis pojazdu:
Witam posiadam do sprzedania świeżo sprowadzone MITSUBISHI GALANT w limitowanej wersji SPORTedytione typu kombi z silnikiem 2.0 16V i przebiegu 196 tysięcy kilometrów potwierdzony książką serwisową. Wnętrze pojazdu wyjątkowo zadbane nie posiada żadnych przetarć tapicerki jak tez wypaleń.W MITSU nie były palone papierosy.Posiada na wyposażeniu m.in.
-4 x airbag (2 czołowe 2 boczne)
-Klimatyzacja (Klima tronik)
-ABS
-Aluminiowe felgi
-Wspomaganie kierownicy
-Centralny zamek + pilot
-4 x elektryczne szyby
-Elektrycznie sterowane lusterka
-Elektryczna regulacja świateł
-Halogeny
-Regulacja wysokości fotela kierowcy
-Dzielona tylna kanapa+ podłokietnik
-Radio CD
-Książka serwisowa
-Fabrycznie przyciemnione szyby
-Relingi dachowe
Zainteresowanych proszę o kontakt pod numer telefonu 798-578-019.Pozdrawiam
Dane kontaktowe
Polska , Puławy (woj. lubelskie),
tel.: +48 0-798-578-019 |
_________________ Zapraszam na moją stronę:
http://japonczyki.w.interia.pl/
...choć dawno nie aktualizowana |
|
|
|
 |
Spoxik
Mitsumaniak Autko z duszą
Auto: Galant EA2A 1997r.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Cze 2009 Posty: 366 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 26-10-2009, 22:50
|
|
|
Witam!
Od razu mogę Ci napisać, że (o ile się nie mylę) galant SE powinien mieć inne kierunkowskazy więc mógłbym stwierdzić, że był bity z przodu, lub poprzedni właściciel zmieniał deske , druga rzecz to trochę na zdjęciach tylna klapa różni się kolorem od reszty nadwozia, ale to może być złudzenie optyczne. Moge pojechać na tygodniu (środa, czwartek) i obejżeć go choć spróbuj dać to ogłoszenie na "Kupie galanta" tam Ci mogą wiecej powiedzieć z samych zdjęć a nawet jeśli przyjedziesz go sprawdzić to jedź z nim gdzieś na stację lub bierz ze soba jakiegoś mechanika...
PS. Jak masz możliwość i kontakt z gościem to poproś też o VIN (chłopaki na forum w minute-pięć Ci go rozszyfrują) i w razie czego powiedzą czy tu też jest wszystko ok!! |
Ostatnio zmieniony przez Spoxik 26-10-2009, 23:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Kmer
Mitsumaniak Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Pomógł: 37 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 921 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 26-10-2009, 23:05
|
|
|
Spoxik napisał/a: | (o ile się nie mylę) galant SE powinien mieć inne kierunkowskazy więc mógłbym stwierdzić, że był bity z przodu, |
mylisz się,przedliftowe SE miały pomarańczowe kierunki,
Spoxik napisał/a: | druga rzecz to trochę na zdjęciach tylna klapa różni się kolorem od reszty nadwozia, ale to może być złudzenie optyczne. |
to nie jest zludzenie optyczne,wszystkie galanty w kombi maja tylna klape i zderzak w innym odcieniu,sedanczyki maja zderzaki w innym odcieniu,
Spoxik napisał/a: | spróbuj dać to ogłoszenie na "Kupie galanta" |
temat jest już w dziale "Chce kupić galanta" |
|
|
|
 |
Spoxik
|
Wysłany: 26-10-2009, 23:18
|
|
|
Kmer napisał/a: | Spoxik napisał/a:
(o ile się nie mylę) galant SE powinien mieć inne kierunkowskazy więc mógłbym stwierdzić, że był bity z przodu,
mylisz się,przedliftowe SE miały pomarańczowe kierunki, |
Dzięki za poprawienie.
Kmer napisał/a: | Spoxik napisał/a:
spróbuj dać to ogłoszenie na "Kupie galanta"
temat jest już w dziale "Chce kupić galanta" |
Hehe, o ten dział właśnie mi chodziło...
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Ladapis
Forumowicz
|
Wysłany: 26-10-2009, 23:37
|
|
|
Dziękuję Kmerku, że jesteś ze mną wszędzie
Nie wiedziałem, że ten inny odcień to standard... Widziałem go prawie zawsze, ale zrzucałem albo na "przejścia blacharsko-lakiernicze" albo na kąty padania i załamania światła. To, że lakier ma inny odcień na błotnikach, tłumaczyłem jego reakcją z plastikiem inną niż ze stalą, ale że klapa...? Czemu klapa? |
|
|
|
 |
Kmer
Mitsumaniak Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Pomógł: 37 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 921 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 26-10-2009, 23:41
|
|
|
Leszek o to,to już trzeba zapytać małych żółtych ludzików którzy te auta malowali i montowali,widocznie taka już musi być ich uroda. |
Ostatnio zmieniony przez Kmer 14-11-2009, 21:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Spoxik
|
Wysłany: 26-10-2009, 23:48
|
|
|
No to przynajmniej sprawa malowań częściowo wyjaśniona Ja na Twoim miejscu jednak poszukałbym tego tematu na "Chce kupić galanta" bo tam będzie pewnie dużo więcej napisane na temat tego samochodu. PS. widziałem, że jest tam coanjmniej jeden kolega z Puław, więc napisz do niego prywatną wiadomość to może wcześniej pojedzie zobaczyc albo zna to auto. Ewentualnie będzie wiedział gdzie z nim pojechać i sprawdzić. |
|
|
|
 |
Ladapis
Forumowicz
|
Wysłany: 26-10-2009, 23:53
|
|
|
Dzięuję Spox... ale w dziale "Chcę kupić Galanta" już męczę kolegów kolejnym autem i tam dużo się dowiedziałem. Wszyscy bardzo życzliwi i cierpliwi, szczególnie jeden taki Kmer którego bardzo pozdrawiam. Chłop z Jawora, pojechał na autobazar u siebie i mi sfotografował jednego takiego błękitnego, co to w otomoto był przed a potem na alllegro po malowaniu. Tak węc jak tam już działam, - tutaj mój post:
http://forum.mitsumaniaki...der=asc&start=0 |
|
|
|
 |
|
|