|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Prośba o pomoc w zakupach |
Autor |
Wiadomość |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-08-2006, 12:18 Prośba o pomoc w zakupach
|
|
|
Kto z forumowiczów przebywa obecnie w Angli?
Mam na oku monitor Della o który ciężko u nas i cena straszy a na wyspach i dostępny i o wiele tańszy. Prosiłbym o pomoc w zakupie tam i podesłanie tu.
A może ktoś wybiera się niedługo do GB? |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24295 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 23-08-2006, 12:59
|
|
|
Deenbe, Draghu, Yassek, mm3m - oni teraz są na wyspach, pisz im PM |
|
|
|
 |
Draghu [Usunięty]
|
Wysłany: 24-08-2006, 21:37
|
|
|
Ja jestem na wyspach :]
Jezeli Grzesku chcesz kupic ten monitor, to sie zastanow nad transportem. tak sie sklada, ze udalo mi sie pracowac raz dla TNT i Lynx. Monitora przez kuriera bym nie wyslal bo dostaniesz go w czesciach - przy duzym szczesciu zmiescisz sie w 100 - Tam doslownie wszystko lata . Nie wazne, czy ma naklejke Fragile, czy informacje, ze to szklo.
Z Deenbe miszkamy na wiosce i nawet nie mamy mozliwosci podrzucic jakiemus kierowcy autobusu czy cus....
Jak masz jakis pomysl/transport to daj znac na priva |
|
|
|
 |
|
|