|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
gaśnie |
Autor |
Wiadomość |
konradsd
Forumowicz
Auto: nic
|
Wysłany: 18-09-2009, 17:56 gaśnie
|
|
|
witam, problem polega na tym że auto kiedy odpalam je rano zaczyna sie dusic i czasem gasnie a czasem nie nie wiem od czego to zalezy czasem jak zaczyna sie dusic wciskam sprzeglo i wtedy sie nie dlawi ,w czasie jazdy jak silnik jest rozgrzany nie zdarzylo mi sie aby auto zgasło, prosze o pomoc pozdrawiam |
|
|
|
 |
pierafal
Mitsumaniak

Auto: GALANT EA V6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 5 razy Dołączył: 06 Maj 2006 Posty: 207 Skąd: Zawiercie
|
Wysłany: 26-09-2009, 22:26
|
|
|
Kiedy miales regulowane zawory? Kiedys mialem podobny problem i pomoglo. Teraz jezdzac na gazie reguluje je co ok 30 tys km i jest ok.
Kiedy wymieniales swiece zaplonowe? Kable WN sa dobre? |
_________________ pozdrawiam, Rafał
|
|
 |
pawelsonx
Forumowicz
Auto: 1.9dci
Zaproszone osoby: 103
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 77 razy Dołączył: 11 Gru 2008 Posty: 1606 Skąd: Piotrków Tryb.
|
Wysłany: 26-09-2009, 23:18 Re: gaśnie
|
|
|
konradsd napisał/a: | witam, problem polega na tym że auto kiedy odpalam je rano zaczyna sie dusic i czasem gasnie a czasem nie nie wiem od czego to zalezy czasem jak zaczyna sie dusic wciskam sprzeglo i wtedy sie nie dlawi ,w czasie jazdy jak silnik jest rozgrzany nie zdarzylo mi sie aby auto zgasło, prosze o pomoc pozdrawiam |
wydaje mi się że większość użytkowników tego forum nie jest wróżbitami i na pewno nie wie jaki model z jakim silnikiem posiadasz. Chociaż może i tacy się znajdą.
A polskie litery pisze się wciskając jednocześnie prawy alt i odpowiednia literkę |
|
|
|
 |
|
|