|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 01-11-2009, 17:32 |
[EAx 97-04] Galant 2.0 TD Combi 97rok Płock |
Autor |
Wiadomość |
kaleos
Mitsumaniak Nordschleife rulez

Auto: Eclipse 1G GSX
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-10-2009, 11:56 [EAx 97-04] Galant 2.0 TD Combi 97rok Płock
|
|
|
Witam.
2 tyg temu zostałem wladcą pierścienia
Mamy juz w rodzinie eclipse, ale teraz z żonką szukamy dieselka w combi. Problem jest taki ze eclipse zostaje wiec na drugie auto możemy dać tylko 12 tys
Szukamy czegos z VW golfy, passaty, ale ja sercem jestem za miskiem jednak galant to galant, tylko ze ceny
Ale dziś znalazłem to:
http://www.otomoto.pl/ind...C10098810»

Cytat: |
Cena (brutto):
9 900 PLN / 2 327 EUR (do negocjacji)
Ubezpieczenie OC AC:
Oblicz i porównaj składki 12 towarzystw w naszym kalkulatorze OC AC
Typ:
Kombi
Informacje:
Rok produkcji: 1997, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 90 KM (66 kW), Pojemność skokowa: 1998 cm3, olej napędowy (diesel), biały, Liczba drzwi: 4/5,
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, szyberdach, ASR, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, światła przeciwmgielne, przyciemniane szyby
Dodatkowe informacje:
garażowany, zarejestrowany w Polsce
Opis pojazdu:
PIERWSZA REJESTRACJA 1998 AUTO BARDZO OSZCZĘDNE W SPALANIU , CENTRAL.ZAMEK Z PILOTEM , KLIMATRONIC SPRAWNY , AUTO ALARM , ANTYNAPAD , 4 AIR BAG , 4 EL. SZYBY , RADIO CD ,
Dane kontaktowe
Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.
Polska , PŁOCK (woj. mazowieckie),
tel.: +48 792 704 777
|
Wiem że ten diesel w wykonaniu mitsu nie jest najlepszy, lubi sie przegrzewać, nie jest super ekonomiczny itd
Ja mam 400km, gdy to było klubowicza to pojechałbym w ciemno, a tak mam do Was wielką prośbę, może ktoś go obejżeć? |
_________________ "Prędkość jeszcze nigdy nikogo nie zabiła.
Nagłe zatrzymanie to jest to, co cię pozbawi życia" J.C. |
|
|
|
 |
annihilator
Mitsumaniak

Auto: EA5W SE '99 AT
|
Wysłany: 04-10-2009, 12:44
|
|
|
Uwielbiam białe japończyki, można je stylizować na JDM, tez zresztą ma już spojler, dodać zderzak od Avance, listwy progowe od tej wersji, bryznąć na biało i wygląda zajefajnie. Na dieslach się nie znam, jestem raczej za benzyną, jak dla mnie to musi być mułowate bo przy moim odczuwam niedobór mocy bo to przecież waży prawie półtorej tony... Anyway, ja nie podjadę bo jednak mam za daleko, jednak jeśli jeździ i ma wszystko sprawne to za takie pieniądze bólu nie będzie. Nie ma tu co prawda alusków a to już kaska dochodzi, szyby przyciemniane na własną łapkę, może folia już odchodzić, no i zastanawia mnie przebieg auta, kiera wyślizgana więc pewnie ponad 300tysi ma na zegarku. Na bank coś się u niego działo, przez co ta cena, halogeny chyba powinny być, zderzak z tyłu malowany i coś nie wiem co jest z drzwiami pasażera z przodu - pewnie ruda włazi od spodu, trzeba by zobaczyć głębiej... |
|
|
|
 |
Kmer
Mitsumaniak Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Pomógł: 37 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 921 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 04-10-2009, 13:16
|
|
|
Zwróć uwagę ze tapicerka w środku jest od wersji SE,diesle takiej nie posiadały,z przodu kierunki białe z boku już pomarańczowe,sadze ze auto jest po malowaniu,na pewno lewy błotnik przód,drzwi a tylne nadkola moim zdaniem różnią się odcieniem,przy oględzinach zwróć uwagę na malowanie,z tych zdjęć wygląda na to ze auto ma różne odcienie bieli,ale to są zdjęcia w rzeczywistości może być całkowicie inaczej. |
|
|
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 04-10-2009, 14:45
|
|
|
Kmer napisał/a: | ,z tych zdjęć wygląda na to ze auto ma różne odcienie bieli |
Ja odnoszę identyczne wrażenie. Fakt jest taki że na pewno ma różne odcienie ale ciężko mi stwierdzić gdzie. Najpierw stawiałem na przednie błotniki i zderzak, jednak jak doszedłem do zdjęć wnętrza auta i zobaczyłem konstrukcję drzwi to stawiałem na drzwi. Podejrzenie potwierdził fakt że tapicerka drzwiowa jest od Sport Edition, a reszta chyba oryginalna. Fotele też są zmienione na SE. Czemu tak twierdzę? otóż tapicerka w większości galów (nie skórzanych) jest dwukolorowa. Góra w innym kolorze a dół w innym. Tak utrzymane jest wykończenie całego auta wewnątrz. A tu. Deska dwukolorowa, drzwi czarne, słupek między drzwiowy dwukolorowy, itd.....
Do przemyślenia. Są wady, które można zaakceptować. Nawet fakt że był BITY jest do zaakceptowania, pod warunkiem że był dobrze i umiejętnie naprawiony. Tu to trzeba wziąć jakiegoś Blacharza-Lakiernika i z nim to oglądać. |
|
|
|
 |
kaleos
Mitsumaniak Nordschleife rulez

Auto: Eclipse 1G GSX
|
Wysłany: 11-10-2009, 12:11
|
|
|
temat do zamkniecia
wypadlo na bmw 318 TDS combi |
_________________ "Prędkość jeszcze nigdy nikogo nie zabiła.
Nagłe zatrzymanie to jest to, co cię pozbawi życia" J.C. |
|
|
|
 |
|
|