|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer glx 1987r |
Autor |
Wiadomość |
michalbonk
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer glx 3 generacja
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-10-2009, 01:34 Lancer glx 1987r
|
|
|
Witam,
Udało mi się zdobyć lancera trzeciej generacji z roku 1987:) Auto jest w stanie idealnym i ma oryginalny przebieg 116 tyś. Wiem, że ciężko w to uwierzyć, ale choćbym chciał to nie za bardzo jest w nim co poprawiać. Praktycznie nie ma na nim nawet grama rdzy:) Muszę przyznać, że jest to jeden z niewielu samochodów którymi jeździłem, że jak wsiadłem do środka to odniosłem wrażanie, że nie chcę z niego wysiadać:) W linku jest parę fotek z nim.
http://img42.imageshack.u...=dsc00015zn.jpg |
|
|
|
 |
rosomak1983
Mitsumaniak werbalny terrorysta

Auto: Lancer GTi 2.0 Eclips 4x4 2.0T
Pomógł: 40 razy Dołączył: 06 Lut 2008 Posty: 7852 Skąd: Łańcut
|
Wysłany: 03-10-2009, 02:19
|
|
|
Rarytas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W przebieg i tak nie wierze ale nie ma to wiekszego znaczenia. Dbaj o niego to klasyk!!!
I trzymaj ori stan. |
_________________ Dzis jest pierwszy dzień reszty Twojego życia... Co z nim zrobisz zależy od Ciebie. Działaj!!!
-Tato czy ten samochod jest zepsuty ???
-Nie synku.... to Diesel.....
Life is 2 short to drive boring cars
6 bolt only...
Najczesciej o trolowanie oskarzaja same Trole gdy brakuje im argumentów do trolowania
 |
|
|
|
 |
michalbonk
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer glx 3 generacja
|
Wysłany: 03-10-2009, 10:04
|
|
|
Przebieg jest na 100% autentyczny bo ja znam osobę która nim jeździła od nowości:) Jednym słowem znam historię tego auta:) |
|
|
|
 |
|
|