|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS GDI] cewki i swiece, wymiana POMOCY |
Autor |
Wiadomość |
kumanprx [Usunięty]
|
Wysłany: 17-08-2009, 22:09 [MSS GDI] cewki i swiece, wymiana POMOCY
|
|
|
witam,
poszukuje osoby ktora ma jakies doswiadczenia z zmiana swiec i cewek w ss 1,8gdi, jest to 99rok. samochod po rozgrzaniu przerywa na wolnych obrotach. natomiast na wysokich jedzie ładnie. elektryk powiedzial ze swiece beda do wymiany- ze sa w srednim stanie i koniecznie musze wymienic fajki od cewek - są wypalone i prawdopodobnie to one beda bezposrednia przyczyna przerywania. moje pytanie to czy ktos z Was wymianial juz cewki w silniku GDI - wlasciwie nie chodzi mi o cale cawki a o same ich fajki, na cewce bylo oznaczenie FK0138 a na fajce od cewki: 2137 niestety nie wiem czy gdzies dostane same fajki bez cewek oraz jaka moze byc ich cena? jesli tak to bylbym wdzieczny za jakis link do allegro lub na strone internetowa gdzie kupie nowe fajki do cewek
pozdro |
|
|
|
 |
ryszard61
Nowy Forumowicz
Auto: space star
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-10-2009, 17:56
|
|
|
kolego jeśli jeszcze nie rozgyzłeś tych cewek to miałem niedawno identyczny problem nie pakuj się w koszty wymień świece oraz dokładnie zaizoluj fajki i będzie po problemie.
koszt kompletnej cewki ok 330 zł |
|
|
|
 |
|
|