|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1G 90-94] Problem z radiem... :( |
Autor |
Wiadomość |
wawer
Nowy Forumowicz
Auto: Eclipse G1
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-09-2009, 14:37 [1G 90-94] Problem z radiem... :(
|
|
|
Heja!
Mam mały kłopocik z radiem. Mianowicie: fabryczne radio działa bez problemu. Chcę zmienić na nowe (pioneer) i po podłączeniu przewodów od głośników nic nie gra. Radio (nowe) jest w 100% sprawne... Gdzie może być problem...?? |
|
|
|
 |
Nikoś
Mitsumaniak
Auto: 2 razy civic 5G
|
Wysłany: 25-09-2009, 09:38
|
|
|
A czy wogule coś się wyświetla i czy radio jak podłańczasz to działa. Chodzi mi o nowe radio. |
_________________ Nikoś widzi Nikoś wie, że trzy diamenty są THE BEST |
|
|
|
 |
Angel
Mitsumaniak
Auto: Mitsubishi Eclipse D22
|
Wysłany: 22-10-2009, 21:34
|
|
|
napisz jutro popoludniu na moje gg kolo 17 to postaram sie nakierowac Cie i odpowiedziec na pytania
[ Dodano: 06-11-2009, 15:22 ]
jesli radio dziala a nie slychac muzy to sprawdz czy ktorys kabel glosnikowy nie jest gdzies przetarty lub naciety bo przebicie + i - na kablu powoduje przerwanie sygnalu na koncowce mocy. jesli to nie pomoze sprawdz w instrukcji radia czy nie musisz na kabelkach od radia zrobic zamiany zoltego z czerwonym bo tak tez moze byc. napewno jest to opisane w instrukcji |
|
|
|
 |
|
|