|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8] wymiana poduszek pod skrzynią biegów (po kosztach |
Autor |
Wiadomość |
kowal_ldz
Nowy Forumowicz
Auto: 1.8 16v GLS
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-10-2009, 14:30 [Cari 1.8] wymiana poduszek pod skrzynią biegów (po kosztach
|
|
|
miałem przyjemność wymieniać wczoraj poduszki pod skrzynią biegów (te znajdującej się na poprzecznej belce). poszukując nowych poduszek, natknąłem się na ciekawą rzecz, wkłady do poduszek. kosztują jakieś 50 zł szt
po wyciągnięciu belki, wybijamy stare poduszki i przy pomocy prasy, imadła ew głowy nabijemy nowe wkłady. poduszka jak nowa a 4 razy tańsza. polecam. w razie problemów z dostępnością wkładów, chętnie pomogę |
Ostatnio zmieniony przez kowal_ldz 19-10-2009, 20:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 18-10-2009, 16:19
|
|
|
To moze napisz jeszcze gdzie zakupiles te wklady, bo szczerze powiem pierwszy raz slysze o tych wkladach, przewaznie cale poduchy |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
kowal_ldz
Nowy Forumowicz
Auto: 1.8 16v GLS
|
Wysłany: 18-10-2009, 22:12
|
|
|
kupiłem w pabianicach pod łodzią, na ul. łaskiej. wkład przedni ma nieco większą średnice, oba można tam dostać. metoda sprawdzona przeze mnie, polecam
[ Dodano: 21-10-2009, 02:32 ]
odnośnie wymiany: zauważyłem, że mimo iż obroty trzymają się na tym samym poziomie jak wcześniej, po wymianie odczuwam drgania w aucie na niski obrotach. może to być kwestia źle zamontowanych poduszek? |
|
|
|
 |
|
|