|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[E33A 2.0] Koła pasowe alternatora oraz pompy wody |
Autor |
Wiadomość |
embejo
Nowy Forumowicz japończyk...
Auto: Mitsubishi Galant 2.0 GLSi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-10-2009, 22:25 [E33A 2.0] Koła pasowe alternatora oraz pompy wody
|
|
|
Witam serdecznie.
Mam następujący problem. W moim Galancie 1991 r 2,0 automat niestety dwa koła pasowe są mocno wyrobione, w wyniku czego tną mi pasek. Mowa o kołach;
1). od Alternatora oraz
2.-od pompy wody.
Mechanik kazał mi się zaopatrzyć w nowe koła, ale niestety nie mogę ich znaleźć na allegro. Czy szanowni forumowicze są w stanie pomóc mi w moim problemie? Podając np. link do aukcji z takimi kołami, bądź podanie innych aut czy silników, z których te koła by pasowały, bo jak wiadomo tych Galantów wcale dużo nie ma. Pozdrawiam i czekam na pomoc. |
|
|
|
 |
mitsu_pl
Forumowicz

Auto: Subaru Forester
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Lip 2007 Posty: 1301 Skąd: Grajewo
|
Wysłany: 15-10-2009, 00:59
|
|
|
szukając na allegro aukcji z konkretnymi częściami, możesz się zawieść nie raz. Poszukaj na aukcjach z silnikami i innymi akcesoriami silnika, którym się interesujesz, podzwoń popytaj a na pewno coś znajdziesz |
_________________ Subaru Forester SF FL - 2000r.
Subaru Forester SF - 1999r.
Subaru Outback BI - 2005r.
Mitsubishi Galant E88A 2.5 TT |
|
|
|
 |
u157
Mitsumaniak

Auto: Galant E 33, EA5W
Pomógł: 12 razy Dołączył: 19 Mar 2008 Posty: 344 Skąd: Złotów
|
Wysłany: 15-10-2009, 22:06
|
|
|
Opisz w jaki sposób koła pasowe tną ten pasek? Czy ostatnio były robione jakieś naprawy? Jeśli to możliwe daj zdjęcie koła pasowego pompy wody. |
_________________ E33 1991
EA5W 1997
 |
|
|
|
 |
|
|