|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 01-11-2009, 18:01 |
GALANT EA2W 2.0 kombi Myslowice/Warszawa |
Autor |
Wiadomość |
-patrick-
Nowy Forumowicz
Auto: coming soon
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-10-2009, 09:15 GALANT EA2W 2.0 kombi Myslowice/Warszawa
|
|
|
siemanko! jestem tu nowy i Witam się na wstępie
..co myślicie o tym modelu?? proszę o szybkie odpowiedzi w miarę możliwości bo chciałbym go jeszcze w ten weekend kupić a może jest ktoś z tamtych okolic żeby go dla mnie obadać za "flaszkę" ? dzięki
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C10111326
Cena (brutto):
8 400 PLN / 1 970 EUR (do negocjacji)
Typ:
Kombi
Informacje:
Rok produkcji: 1997, 174 131 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 136 KM (100 kW), Pojemność skokowa: 1997 cm3, benzyna, bordowy-metallic, Liczba drzwi: 4/5,
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, hak, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, szyberdach, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, welurowa tapicerka, przyciemniane szyby
Dodatkowe informacje:
sprowadzony, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:
stan bardzo dobry,od osoby niepalącej,oryginalnie przyciemniane szyby Mitsubishi,szyberdach solar panoramiczny el. przygotowany do sezonu na zimowych oponach,
Polska , Mysłowice (woj. śląskie),
tel.: +48 792-649-366 |
Ostatnio zmieniony przez Kmer 19-10-2009, 18:11, w całości zmieniany 5 razy |
|
|
|
 |
Kmer
Mitsumaniak Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Pomógł: 37 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 921 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 10-10-2009, 12:19
|
|
|
Autko z tego co widzę zadbane,rzeczy rzucające się w oczy to umyty silnik i mała wgniotka na tylnym zderzaku,możliwe ze było robione prawe nadkole z tylu,ale to tylko moje przypuszczenie,przy oględzinach należałoby zwrócić na to uwagę,zapytaj sprzedającego czy nie posiada alusów z oponami letnimi,bo trochę za szybko te zimówki są założone według mnie. |
|
|
|
 |
-patrick-
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 10-10-2009, 12:26
|
|
|
no właśnie nie ma....ale to i tak 400km od poznania wiec daje sobie spokój..ale mam coś nowego na oku? zna kto to auto??
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C10128067
Cena (brutto):
10 900 PLN / 2 556 EUR
Typ:
Kombi
Informacje:
Rok produkcji: 1999, Data rejestracji: 03/1999, Przegląd: 03/2010, 190 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 136 KM (100 kW), Pojemność skokowa: 1997 cm3, benzyna, Liczba drzwi: 4/5,
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, światła przeciwmgielne
Dodatkowe informacje:
serwisowany w ASO, sprowadzony, bezwypadkowy
Opis pojazdu:
Auto w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualnym, ATRAKCYJNY WYGLĄD, kupiony od pierwszego właściciela, klimatronik, opony zimowe, roleta bagażnika, niemiecki przegląd tech ważny na terenie polski (od 22 września 2009 roku do 31 marca 2010 roku).
Polska , Warszawa (woj. mazowieckie),
tel.: +48 504 418519 |
Ostatnio zmieniony przez Kmer 11-10-2009, 14:48, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Kmer
Mitsumaniak Arek

|
Wysłany: 10-10-2009, 12:42
|
|
|
Z tych zdjęć ciężko jest cokolwiek wyczytać,poproś sprzedającego o lepsze zdjęcia całego auta łącznię z komora silnika.
Odnośnie tego pierwszego to możesz umieścić prośbę w forum regionalnym żeby Ci go ktoś obejrzał.
Jedynie co rzuca się w oczy to to ze ktoś zmienił kierunki z przodu na białe dla lepszego wyglądu,tapicerka na prawych drzwiach rozerwana,przy lepszych zdjęciach będzie można coś powiedzieć więcej. |
|
|
|
 |
-patrick-
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 10-10-2009, 13:52
|
|
|
tak to wiem...sprzedajacy zarzeka sie ze jest w stanie idealnym (mowa o srebrnym), niby bezwypadek, bez wgniecen i otarc..kilka rysek (mozna zrozumiec bo przeciez auto nowe nie jest). ale mowi ze wszystko jest w jak najlepszym porzadku. hehe..
P.S. widze ze jakis Admin czuwa tutaj wiec przepraszam za swoje wulgarne słownictwo poprawie sie |
Ostatnio zmieniony przez Kmer 10-10-2009, 14:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
pitbu77
Mitsumaniak Made in Poland

Auto: Galant EA5W '98 Nardi Torino
Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 728 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 11-10-2009, 22:20
|
|
|
-patrick-, dzisiaj dopiero zajrzałem na forum. Jestem z Mysłowic w dodatku znam tego co sprzedaje Galanty. Przywozi od czasu do czasu jakiegoś Gala za rozsądne pieniądze. Ale skoro już sobie odpuściłeś...
No chyba, że jest ktoś inny kto chce znać opinię? |
_________________ ラリードライバーは、横にそれをします - Rally drivers do it sideways
"Nie ucz świni śpiewać bo stracisz czas i zdenerwujesz świnię"
 |
|
|
|
 |
Kmer
Mitsumaniak Arek

|
Wysłany: 11-10-2009, 22:37
|
|
|
pitbu77, jeżeli masz taka możliwość żeby go sprawdzić to bardzo proszę,bo sadze ze jeżeli -patrick-, nie będzie zainteresowany to ktoś inny może będzie o niego pytał. |
|
|
|
 |
pitbu77
Mitsumaniak Made in Poland

Auto: Galant EA5W '98 Nardi Torino
Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 728 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 18-10-2009, 00:42
|
|
|
-patrick-, Obejrzałem dzisiaj tego Galanta (Mysłowice, wiśniowe kombi).
Stan ogólny dobry, lakier w niezłym stanie.
Przedni zderzak - łuszczy się farba (klar schodzi w kilku miejscach w małych punktach wielkości 20 groszy - mam to samo u siebie na masce po odchodach ptasich, tfu! ), nie dopatrzyłem się wgnieceń choć na mokrym lakierze nie widać wszystkiego.
Lewy tylny błotnik - malowany po rysach pod marketem (ciężki ktoś miał wózek) a raczej cieniowany i po drobnej polerce lakieru. Bez szpachli w ilości liczonej na kilogramy.
Nadkola tylne zdrowe - nie były robione, drobne pęcherze - do zrobienia w jeden dzień samemu.
Komora silnika przyzwoicie utrzymana. Nie dopatrzyłem się większych uchybień od normy. Wiadomo trochę spocony pod korkiem oleju. Sinik nie był myty w Polsce tylko w Niemczech. Pali od pierwszego razu, sprawdzałem na zimnym silniku cykanie zaworów - nie cykają. Pracuje równomiernie, nie kopci.
Wnętrze zadbane, tapicerka i kierownica nie przetarte! Brak póki co tylnej rolety ale ma być dokupiona.
Ostatni przegląd w książce serwisowej wbity w 2004 roku przy przebiegu ~97 kkm. Poprzedni właściciel - kobieta. Dwa komplety kluczyków (jeden w oryginalnym papierku od zakupu auta - jak rany, była właścicielka jest większą pedantką niż ja!). Aktualny przebieg 179 kkm.
Autem jeszcze nie jeździłem - może jutro znajdę chwilę żeby posłuchać jak pracuje zawieszenie. Wydaje mi się, że tył siedzi dość nisko ale ja jestem przyzwyczajony do nivo (przyp. samopoziomujące amortyzatory).
Felg z letnimi oponami nie ma i często nie ma drugiego kompletu kół u tego gościa. Zwyczajnie zbijanie ceny u sprzedającego. Auto przyjechało na lawecie.
Link z ogłoszenia już chyba wygasł ale oferta nadal aktualna. |
_________________ ラリードライバーは、横にそれをします - Rally drivers do it sideways
"Nie ucz świni śpiewać bo stracisz czas i zdenerwujesz świnię"
 |
|
|
|
 |
|
|