|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zniknęło swiatło cofania |
Autor |
Wiadomość |
PABLO998
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1,6; Outlander I 2,4
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Sie 2009 Posty: 490 Skąd: Cedynia
|
Wysłany: 25-10-2009, 09:49 Zniknęło swiatło cofania
|
|
|
Witam! Mam Colta C52 1,5 91r zniknęło mia swiatło cofania, wymieniłem żarówkę i sprawdzałem też na krótko czujnik, ale nadal światło nie działa. Czy ktoś może mi pomóc i powiedzieć który z bezpieczników odpowiada za światło cofania? Bo nigdzie nie mogę znaleźć opisu bezpieczników, a z tego co mam napisane na wieczku nie wiele rozumiem. sprawdzałem wszystkie bezpieczniki i wizualnie są dobre. |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21958 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 25-10-2009, 11:04
|
|
|
A sprawdzałeś miernikiem czy prąd jest w oprawce żarówki? Jak znam te światła w zderzaku tylnym C5x to pewnie kable skruszały i się przerwały. |
|
|
|
 |
PABLO998
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1,6; Outlander I 2,4
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Sie 2009 Posty: 490 Skąd: Cedynia
|
Wysłany: 25-10-2009, 11:26
|
|
|
Nie, nie sprawdzałem, ale chyba lepiej zacząć od poczatku, bo jeśli bezpiecznik jest walnięty to przecież prąd dalej nie popłynie, tylko kóry to jest?? |
|
|
|
 |
|
|