|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Sylwester w górach |
Autor |
Wiadomość |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-10-2009, 15:20 Sylwester w górach
|
|
|
Witam forumowiczów z Małopolski
Czy ktoś z Was nie zna jakiegoś namiaru na jakieś klimatyczne kwatery w górach? Mi się umyślił jakiś domek z kominkiem, tylko zastanawiam się czy coś takiego w dobrym klimacie w ogóle znajdę?
Chodzi o 5 dni w tym Sylwester, więc jest troszkę późno, ale spróbować zawsze można
Jakby ktoś miał jakiś kontakt to prosiłbym o info na PW.
Z góry dzięki |
|
|
|
 |
j-rules
Mitsumaniak devil inside

Auto: Lancer 93 sedan GLXi 1.6 4g92
|
Wysłany: 20-10-2009, 12:41
|
|
|
przepraszam Owczar, ze nie wiele pomoge, ale najlepsze gorskie kwatery sa rezerwowane i kaucjowane niemal po samym sylwestrze.. wiec ja bym sie specjalnie nie napalal, owszem mozna znalezc cos ale drogo i.. brzydko.
tak czy siak powodzenia |
_________________ Najpierw ty popracujesz a ja odpoczne, pozniej na odwrót, ja odpoczne a ty popracujesz
 |
|
|
|
 |
miki4x4
Mitsumaniak Miki
Auto: to co w podpisie
|
Wysłany: 20-10-2009, 14:30
|
|
|
nie do końca. Ja rezerwowałem w Krynicy dla siebie i znajomych w sierpniu, ale obdzwoniłem tez wiele kwater w Białce i Bukowinie, to mi powiedzieli że jeszcze nie mają ustalonych cen na sylwestra i żebym dzwonił z końcem września.
Tak więc Owczar, dzwoń śmiało, na pewno coś znajdziesz. Jeśliby Cię interesowała Krynica, polecam Pensjonat Gwarek (namiary w necie). Tanio, czysto, cicho, na dole restauracja z domowym jedzeniem i kominkiem. |
_________________ Mitsubishi Galant 2.4 GDI 99r
Nissan Patrol 2.8 TD 94r
 |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
|
Wysłany: 20-10-2009, 14:41
|
|
|
Być może w Stasikówce w prywatnym domu uda się wynając pokój Mam dzwonić dzisiaj :] |
|
|
|
 |
halbog
Mitsumaniak Homo Swidnicensis

Auto: Kia Carens 2,0 CRDi 2006r
|
Wysłany: 21-10-2009, 22:06
|
|
|
Ja mogę polecić "Helenę" w Poroninie, ul. Za Torem 42, tel 0182074546; www.helena.wczasy.net.pl; właściciele Halina i Andrzej Świder. Gościmy u nich od kilku lat podczas wakacyjnych wyjazdów w Tatry, luksusów nie ma, ale kominek jest
Pozdrawiam
Bogdan |
_________________ Z wiatrem we włosach:)
 |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
|