|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Dziwny dzwięk podczas jazdy |
Autor |
Wiadomość |
murek
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer '04 1.6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-01-2010, 22:40 Dziwny dzwięk podczas jazdy
|
|
|
Witam,
wczoraj żona odebrała z salonu nowego Colta 1.3, ręczna skrzynia biegów (wersja Inform, 3d). Zastanowił mnie dziwny dźwięk, jaki wydobywa się ze ?skrzyni biegów? podczas jazdy - jest to takie buczenie, jakie z innych samochodów wydobywa się z reguły podczas jechania na wstecznym, choć trochę mniej nasilone... lepiej opisać tego nie potrafię
Moje pytanie brzmi - czy ten samochód tak ma i będzie się trzeba do tego przyzwyczaić?
Jeżeli nie, to czy "to coś" się rozejdzie po przejechaniu paruset kilometrów, lub gdy ustąpią mrozy (obecnie tak ok. -20 st. C)?
Czy może już trzeba jechać do serwisu i dopominać się interwencji???
dzięki i pzdr |
|
|
|
 |
Grasshopper [Usunięty]
|
Wysłany: 23-01-2010, 23:03
|
|
|
Ja mam co prawda wersję sprzed liftingu, ale takie obajwy nie występują. Podobny do tego, co opisujesz jest dźwięk nawiewu nasilający się jeszcze bardziej przy włączonej klimatyzacji. Może to jest przyczyną? |
|
|
|
 |
|
|