|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
kto jest przeciw globalnemu ociepleniu ?? |
Autor |
Wiadomość |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-02-2008, 09:43 kto jest przeciw globalnemu ociepleniu ??
|
|
|
bo ja zmieniłem zdanie
->klepnij mnie<- |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
Kibloo
mod L200 pomorski łącznik

Auto: SS MY'15 1,2 INVITE
|
Wysłany: 27-02-2008, 09:56
|
|
|
Ja tam nie narzekam, a poza tym globalne ocieplenie nie jest wywołane działaniem człowieka... to, że kilku idiotów sterowanych przez mafijno-ekoterrorystyczne grupy cwaniaków próbują nam wmówić, że to emisja CO2 przez fabryki jest za to odpowiedzialna, to inna sprawa... kilka tysięcy lat temu Ziemia była cieplejsza niz jest teraz, a potem było zlodowacenie i znowu ocieplenie... i tak w koło Macieju... poprostu normalne zmiany klimatu
Więc nie dajmy się zwariować i oszołomić bandzie eko-mafiozów, zbijających kapitał finansowy i polityczny na szerzeniu strachu wśród obywateli i ograniczając im swobodę rozwoju... niech żyją silniki spalinowe i samochody 4x4 hhehe
pozdro |
_________________ "Dzisiaj jest owe jutro, o które martwiliśmy sie wczoraj i wszystko jest w porządku" [cytat]
Żabol pozdrawia!!!
 |
|
|
|
 |
Mario
moderator ...............

Auto: Eclipse 3g RS
|
|