|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Opis silnika 2,5td pajero II 1993, ogrzewanie |
Autor |
Wiadomość |
Zasiew
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi pajero exeed
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 25-10-2009, 20:46 Opis silnika 2,5td pajero II 1993, ogrzewanie
|
|
|
A wiec dalej jako nowy i zielony mam nastepujace pytanie, a raczej prosbe. Czy ktos ma moze opis silnika 2,5td w pajero II? Nie wiem jeszcze dolkadnie gdzie co sie znajduje a instrukcji nie posiadam.
Kolejne pytanie(prosba o pomoc!!!wlasciwie)Mam model z klimatyzacja...ogolnie jest tam mnostwo przyciskow do sterowania nawiewami, oprocz tego osobna konsolka na tylne siedzenia. Problem natury tej iz niestety brak cieplego powietrza, obojetnie na jaka temperature nastawie caly czas leci zimne, nie wiem czy to powazny problem i jak sie do tego zabrac. w tylnej czesci to samo...tylko zimne powietrze. Czy konieczna bedzie wyprawa do mechanika?gdzie moze tkwic problem?Prosze o pomoc. |
|
|
|
 |
Faraonix
Forumowicz

Auto: Pajero 2.8 TD / 1996
Pomógł: 22 razy Dołączył: 12 Lis 2008 Posty: 770 Skąd: Śląskie
|
Wysłany: 25-10-2009, 21:12
|
|
|
opis silnika jest na forum, wystarczy uzyc funkcji szukaj albo zajzec do pajero faq |
|
|
|
 |
Zasiew
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi pajero exeed
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 25-10-2009, 21:18
|
|
|
Nie moge tego odszukac |
|
|
|
 |
Faraonix
Forumowicz

Auto: Pajero 2.8 TD / 1996
Pomógł: 22 razy Dołączył: 12 Lis 2008 Posty: 770 Skąd: Śląskie
|
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 26-10-2009, 06:54 Re: Opis silnika 2,5td pajero II 1993, ogrzewanie
|
|
|
Zasiew napisał/a: | A wiec dalej jako nowy i zielony mam nastepujace pytanie, a raczej prosbe. Czy ktos ma moze opis silnika 2,5td w pajero II? Nie wiem jeszcze dolkadnie gdzie co sie znajduje a instrukcji nie posiadam.
Kolejne pytanie(prosba o pomoc!!!wlasciwie)Mam model z klimatyzacja...ogolnie jest tam mnostwo przyciskow do sterowania nawiewami, oprocz tego osobna konsolka na tylne siedzenia. Problem natury tej iz niestety brak cieplego powietrza, obojetnie na jaka temperature nastawie caly czas leci zimne, nie wiem czy to powazny problem i jak sie do tego zabrac. w tylnej czesci to samo...tylko zimne powietrze. Czy konieczna bedzie wyprawa do mechanika?gdzie moze tkwic problem?Prosze o pomoc. |
Może masz zerwaną linkę która reguluje dopływ ciepłego powietrza. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
|
|