|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
chciałbym sie przywitać |
Autor |
Wiadomość |
krzyka
Nowy Forumowicz
Auto: runner 1992
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-10-2009, 19:30 chciałbym sie przywitać
|
|
|
Witajcie Mitsumaniaki!
Od 10 dni jestem włascicielem Runnera z 92 roku z silnikiem 1,8. I dodam że jestem zadowolony...wcześniej jeździłem oplem astrą (teraz jeździ żona). Super auto...chyba polubiłem Miska-mojego miska. super ze jest takie foru i Miskomaniacy w Małopolsce-liczę na was w trudnych chwilach (Ale ich moze nie będzie).
Pozdrawiam wszystkich
Krzysiek |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-10-2009, 19:52
|
|
|
Witaj Temat z powitaniami jest tutaj: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=4918 krzyka napisał/a: | liczę na was w trudnych chwilach (Ale ich moze nie będzie). |
Tego Ci życzymy, żeby nie było |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
|
|