|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mój 1 Japoniec |
Autor |
Wiadomość |
KryniuDiD
Nowy Forumowicz
Auto: Space Star
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-08-2013, 21:21 Mój 1 Japoniec
|
|
|
witam
Kupiłem te autko nie wiedzac o nim nic pojechałem i przyjechałem nim:)
powiem tak to nie jedzie,,to jedzie bardzo szybko
102 konie daja rade i pali ładnie 5,8 tak po podwórku w trasie to na 5,0 schodzi
no super no i taki rodzinny a ma lotke spoilery na progi alusy,mysle ze syn albo córka sie ucieszy jak sie urodzi
ma klime poduszki ABS ESP bezpieczny to jest i fajnie,wcesniej miałem 3 autka francuskie 206sw clio i megane nie narzekałem na nie nigdy mnie nie zawiodły i ten mysle ze tez mnie nie zawiedzie bo przeciez ma francuski silnik DiD
jestem 1 włascicielem w kraju kupiłem go od goscia z holandi który ma na dzien aktualny 57lat i tam był jedynym włascicielem tez,w polsce wymieniłem sworznie i koncówki oraz czujnik tem powietrza w kabinie ma 200000 przebiegu turbinka w formie chodz lekko sie poci ale tak ma byc z tego co fachowiec mówił ma sie nie lac to zły znak :)zobaczymy jak japoniec sie spisze i jeszcze raz witam witam gorąco !
Edit: Wulgaryzm wykropkowany, nadal jest wulgaryzmem. |
Ostatnio zmieniony przez mkm 21-08-2013, 21:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
remi
Forumowicz
Auto: Lancer VIII 1,8 Pb
Pomógł: 34 razy Dołączył: 28 Wrz 2010 Posty: 807 Skąd: wałbrzych
|
Wysłany: 26-08-2013, 01:41
|
|
|
No przyznam, że ładny...no może tylko te ledowe światła do jazdy dziennej...już nie mówię że nie powinno być ich wcale, ale przynajmniej mogłyby być zamontowane zgodnie z przepisami, a na moje oko nie są...tak wiem czepiam się, jednak mnie osobiście bardzo to drażni.
Pozdrawiam i witam na forum. |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 26-08-2013, 10:28
|
|
|
Tytuł tematu: Mój 1 Japoniec
KryniuDiD napisał/a: | przeciez ma francuski silnik DiD | Skrzynia biegów Volvo a składany w Holandii
Ale nie martw się - też takiego miałem i byłem baaardzo zadowolony |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
|
|