|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: akbi 02-11-2009, 08:05 |
1 Listopada - nasze szkody powstałe przy cmentarzu |
Autor |
Wiadomość |
sylb
Forumowicz

Auto: OUTLANDER 2.0DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-11-2009, 19:13 1 Listopada - nasze szkody powstałe przy cmentarzu
|
|
|
Ja dziś zaliczyłem kolejne wgniecenie na drzwiach a pierwsze w nowym mitsu. A jak tam u was 1 listopada. |
Ostatnio zmieniony przez Hiszpan 01-11-2009, 23:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
|
Wysłany: 01-11-2009, 22:00
|
|
|
sylb, wybacz, ale to nie jest temat do "technicznego".
Przenoszę do ogólnego.
Poza tym następnym razem uściślij temat, bo samo "1 listopada" niewiele mówi osobie przeglądającej forum.
Co do samych uszkodzeń to nauczony poprzednimi latami na cmentarze pojechałem parchem.
Nie miałem problemu z zaparkowaniem (w jednym przypadku przejechałem po prostu na drugą stronę niewielkiego rowu ).
Za blisko mnie też jakoś nikt nie chciał parkować w obawie o swój lakier. |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 01-11-2009, 22:46
|
|
|
Mi gość wczoraj cofną na wjeździe na parking pod pracą zderzak prawdopodobnie do wymiany. Niby mnie w bocznych lusterkach nie zauważył |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
|
Wysłany: 02-11-2009, 00:46 Re: 1 Listopada - nasze szkody powstałe przy cmentarzu
|
|
|
sylb napisał/a: | Ja dziś zaliczyłem kolejne wgniecenie na drzwiach a pierwsze w nowym mitsu. A jak tam u was 1 listopada. |
Proponuje w takim razie zakup listew ochronnych na drzwi oraz parkowanie z glową, tzn. nie wjezdzanie w ciasne/wąskie koperty. Ja trzymam sie tej zasady i od prawie 2 lat, odpukać, nie mam żadnych wgnieceń ani zarysowań:-)
Pozdr. |
_________________ Pozdrawiam
Dominik |
|
|
|
 |
|
|