Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem z podłączeniem radia - Carisma
Autor Wiadomość
Tomczyn 
Mitsumaniak
1905/KMM

Auto: Carisma 1.9 DI-D
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-11-2009, 20:30   Problem z podłączeniem radia - Carisma

Witam maniaków :!:
Przed założeniem tego tematu spędziłem trochę czasu na forum oraz szukałem informacji za pomocą FAQ. Znalazłem podobne tematy lecz niestety nie uzyskałem odpowiedzi na moje pytanie :(
A więc do rzeczy.
Jestem posiadaczem Carismy`01, która ma zamontowane fabryczne radio model PH-1000W
Ostatnio postanowiłem zaszaleć i zainwestować w odtwarzacz CD. Tak więc stałem się posiadaczem radyjka Mitsubishi U114 ( bo zależało mi na przycisku DISPLAY z wiadomych względów)
Niestety moja radość nie trwała długo ponieważ okazało się, że nowe radyjko ma trochę inne wejście, które obsługuje wyświetlacz komputera ( chodzi o to białe wejście z prawej strony).
Mam konkretne pytanie - czy da się jakoś podłączyć, może za pomocą jakiejś przelotki :wink: tą kostkę by zadziałał przycisk DISPLAY i wyświetlacz od komputera :?: :?: :?:

Mitsubishi Carisma 1.9 DI-D

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 04-11-2009, 22:24   

temat wałkowany w tym dziale kilkukrotnie poczytaj bo takich tematów jest już kilka

zajrzyj do tematu z wtyczkami, to tam będziesz miał rozpisaną pinologię z Twojego dotychczasowego radyjka

jak znajdziesz pinologię do tego u114 (dobrze pamiętam że z outlandera?; w servicemanualu powinna być) to sam sobie poradzisz. Przejściówek jako takich nie ma.

Tomczyn 
Mitsumaniak
1905/KMM

Auto: Carisma 1.9 DI-D
Wysłany: 05-11-2009, 17:40   

Czy ktoś już dokonał takiej przekładki :?: Niestety ja nie jestem specjalistą w dziedzinie car audio oraz elektroniki :cry:

Mitsubishi Carisma 1.9 DI-D

Odpowiedz do tematu