|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[E57A 2.0D] Problemy z elektryką |
Autor |
Wiadomość |
Wszyc
Mitsumaniak

Auto: ------>
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 31 razy Dołączył: 01 Mar 2009 Posty: 4156 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 09-11-2009, 13:51 [E57A 2.0D] Problemy z elektryką
|
|
|
Witam z góry przepraszam jeżeli powtarzam temat ale nic nie znalazłem akurat podobnego do moich problemów na forum.
Sprawa jest taka central zamek nie działa z kluczyka z zewnątrz auta wsiadam do auta wsadzam kluczyk do stacyjki i central zaczyna działać to samo z zegarkiem wyjmuje kluczyk ze stacyjki zegarek pada i się resetuje tak jak bym wraz z wyjęciem kluczyka odpinał akumulator... mam walnięty bezpiecznik alternatora 100Aperówka czy to może mięć jakiś związek z tym bo jakoś ja nie bardzo na logikę widzę jaki kolwiek związek ale może się mylę akumulator no też nie najlepszy ale jak jest w stanie jeszcze kopnąć rozrusznik i zapalić auto to raczej nie powinien mieć problemów z głupim zegarkiem i central zamkiem..
Pozdrawiam i dziękuje za pomoc z góry |
_________________ Mitsubishi Galant E57A '93
Mitsubishi Galant E54A '93 sprzedany
Mitsubishi Galant E88A '93
Mitsubishi Eclipse D22A '92
Honda CB500 PC32 '97
By mjsystem;
papamitsu napisał/a:
Miejsce raczej dowolne ale standard lokalowy niech bedzie na poziomie dobrego Gala
mjsystem: Czyli dookoła rdza. |
|
|
|
 |
mamba99
Forumowicz

Auto: E57A 2.0 TDi 95r
|
Wysłany: 09-11-2009, 16:43
|
|
|
Hmm miałem podobnie. Posprawdzaj masę
i polecam również sprawdzić stan kabli w wiazce między drzwiami i beklą.
Miałem szalejący centralny, a winatego była ześniedziała do kostka właśnei w tym miejscu. |
|
 |
|
|