|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CJxA] Włącznik podgrzewania tylnej szyby |
Autor |
Wiadomość |
Arti_Ca0
Forumowicz
Auto: Colt CJO 1.3 '97
Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Lut 2009 Posty: 148 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 26-11-2009, 08:53 [CJxA] Włącznik podgrzewania tylnej szyby
|
|
|
przepalila mi sie zaroweczka w tym ze pstryczky (swieci sie tylko ta pomaranczowa jak zalacze). trzeba rozbierac cala konsole zeby to wymienic? |
Ostatnio zmieniony przez Marcin-Krak 01-02-2010, 15:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
DiPi [Usunięty]
|
Wysłany: 26-11-2009, 11:36
|
|
|
nie,przedni panel (ten od nawiewów,zegara itd itp) masz na czterech "klipsach" , musisz delikatnie płaskim śrubokrętem , lub nawet palcami zaczynając od środkowej części od dołu wypiąć ten że panel tylko z wyczuciem ... [później już tylko odpinasz wtyczki i wyjmujesz pstryczek.
http://www.allegro.pl/ite...l_srodkowy.html
mniej więcej tak to wygląda |
|
|
|
 |
Arti_Ca0
Forumowicz
Auto: Colt CJO 1.3 '97
Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Lut 2009 Posty: 148 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 26-11-2009, 16:37
|
|
|
no wlasnie ja dzisiaj tak sobie siedzialem w samochodzie i patrzalem na te konsolke i zdawalo mi sie ze ona wlasnie jest osobno... i wtedy wlasnie sobie uswiadomilem ze jest zaklejona "drewnem" ;/ |
|
|
|
 |
Kaleid
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lip 2006 Posty: 350 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 27-11-2009, 19:39
|