|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2G 95-99] Szukam Eclipsa 2g gaz lift |
Autor |
Wiadomość |
czarny87
Nowy Forumowicz
Auto: Eclipse 2G
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-01-2010, 14:14 [2G 95-99] Szukam Eclipsa 2g gaz lift
|
|
|
Witam Wszystkich, jestem nowym użytkownikiem forum i od bardzo dawna nosze się z zamiarem kupna Mitsubishi Eclipsa 2g GS. Interesują mnie Miśki w dobrym stanie z silnikiem 4g63, poliftingowymi zderzakami oraz najlepiej instalacją gazową sekwencyjną. Czy dam radę znaleźć coś w cenie ok. 15000zł?? Dodam, że niestety nie miałem nigdy styczności z Eclipsem 2g, moja wiedza na temat tego samochodu jest czysto teoretyczna. Widziałem kilka interesujących Miśków na allegro właśnie w takiej konfiguracji, jednak wtedy nie miałem kasy. Może Ktoś z Mitsumaniaków ma lub zna Kogoś kto ma taki samochód. Co myślicie o tym zakupie? Proszę o opinie.
co sądzicie o tym?:
http://www.allegro.pl/ite..._igla_wawa.html |
|
|
|
 |
kamil4711
Forumowicz

Auto: Eclipse 2G 95r. 420a N/A
Pomógł: 8 razy Dołączył: 15 Cze 2009 Posty: 197 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 30-01-2010, 20:35
|
|
|
szukaj na mekp , bedziesz wiedzial ze masz auto w dobrym stanie i duzo na temat tego konkretnego modelu sie dowiesz |
Ostatnio zmieniony przez Adaho_krak 18-02-2010, 10:11, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
zaxdamian
Nowy Forumowicz
Auto: Eclipse 1G
|
Wysłany: 16-02-2010, 10:33
|
|