jaką kupić nawigacje |
Autor |
Wiadomość |
tadziugdy
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer CSxW
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-04-2010, 13:26 jaką kupić nawigacje
|
|
|
mam zamiar kupic sobie nawigacje ale nie wiem jaką może macie jakis pomysł coś poradzicie >Ja myślałem o goclover 5066 full z europą. |
|
|
|
 |
seki
Forumowicz

Auto: Dziadkowóz i Szczeniakowóz
|
Wysłany: 12-04-2010, 19:56
|
|
|
Jaką konkretnie tego ci nie powiem, jednak polecam najnowszą Automapę. Jest naprawdę dobra, elegancko prowadzi i za granicą całkiem fajnie się sprawdza. Do tego trochę bajerów typu 3D i jest naprawdę dobrze. |
_________________ Życie zaczyna się od 8000 RPM |
|
|
|
 |
Lipa
Forumowicz
Auto: Galant 2.5 V6 automat sedan
|
Wysłany: 26-04-2010, 12:14
|
|
|
Do czego ma głównie służyć nawigacja? potrzebujesz ją do jazdy po kraju, czy po Europie, jeśli tak to jaka część??
Najlepsza nawigacja wg mnie to Becker, ale oryginały są drogie, podróbki ciężkie do zdobycia, na Polskę i europę zachodnią polecam Auto mapę, a na południową jakiegoś Tom-Toma, Igo sobie daruj i inne pseuda raczej też |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
|
Wysłany: 26-04-2010, 22:07
|
|
|
Jeśli używasz nawigacji sporadycznie to warto zastanowić się nad nawigacją w telefonie. Nokia oferuje całkowicie darmową nawigację. Używam takiej i działa rewelacyjnie. Wadą jest mała i nie dotykowy ekran.
Jeśli będziesz używał dużo i jest ci niezbędną to kupuj jakiś z wyższej półki. Jak nie zainwestujesz to będzie cię doprowadzała do szału tempem działania.
Przy moich potrzebach szkoda mi wydać pieniądze na nawigację. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
tadziugdy
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer CSxW
|
Wysłany: 05-05-2010, 13:30
|
|
|
potrzebuje nawigacji na teren polski no i full europa |
|
|
|
 |
futro68
Mitsumaniak

Auto: L-400, Astra H, Nissan NV200
|
Wysłany: 05-05-2010, 19:55
|
|
|
Tadziu chłopie zamiast miesiąc czekać kup Automapę na Europę i zapomnisz o kłopotach. Urządzenie ma mniejsze znaczenie, ja mam najtańszą nawigację z Biedronki "Navia" ale działa bardzo dobrze w kraju i za granicą. |
|
|
|
 |
|