|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: lukasz12 12-12-2009, 17:31 |
Kilka usterek do usunięcia. |
Autor |
Wiadomość |
pz
Forumowicz
Auto: mitsubishi SIGMA 3000V6 12/177
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-11-2009, 01:15 Kilka usterek do usunięcia.
|
|
|
W mojej Sigmie 12v kombi automat jest kilka usterek które po 2 latach wypadało by wreście usunąć. Autko na to sobie zasłuzyło po przez swoją bez awaryjność i konfort.
1. Nie działa tempomat(może ktoś zna zasade działania i połączenia w SIGMIE ,albo ma schemat elektryk).
2.Nie działa tylny spryskiwacz szyby nie wiem skąd on ma zasilanie w płyn.
3 Nie działa lewy spryskiwacz reflektora (potrzebny spryskiwacz i całe kolanko plastikowe z zaworkiem bo wycieka płyn,a może tylny spryskiwacz zasilany jest ze zbiornika spryskiwacza leflektora .)
4.Potrzebuje włącznik do tylnych drzwiach który zapala białą lampkę podsufitówkę, czerwona w drzwiach zapala się.
5.Wypadało by się przmierzyć do opon zimowych, ale nie mam zapasowych felg. Może ktoś ma tanie w Poznaniu albo w okolicy.
Przepraszam trochę się rozpisałem.
Pozdrawiam wszystkich Pz. |
_________________ pz |
|
|
|
 |
|
|