ASO Płońsk - czy są godni polecenia ? |
Autor |
Wiadomość |
awoj [Usunięty]
|
Wysłany: 12-06-2008, 01:16 ASO Płońsk - czy są godni polecenia ?
|
|
|
Witam. Może ktoś z forumowiczów korzystał z usług ASO w Płońsku. Mam do nich najbliżej, a może warto jechać trochę dalej do Warszawy, a jeżeli tak to gdzie? Z gory dzięki za informację. |
|
|
|
 |
Arconada [Usunięty]
|
Wysłany: 21-08-2008, 15:34
|
|
|
Ja tam byłem w Płońsku na oględzinach. Podjechałem by zobaczyli i ocenili jak wymienic przednia szybe bo mi sama pekła. Auto ma dwa lata, na gwarancji. Wyszedł facet popatrzył i stwierdził, że od kamienia. Próbowal mi wmówić, że to widać, a samochód stal w garażu. Przyszedłem rano, patrzę, skaza...pech.
Pojechałem do innego ASO w Toruniu, i po ich ocenie, faktycznie peknięcie było samoistne. Nie wiem jacy sa mechanicy i lakiernicy, ale po jednym kontakcie mnie zniechęcili..Chyba juz nie są ASO... jesli nie chcesz korzystac z Warszawskich ASO to masz ten sam problem co ja. Zastanwim sie, czy nie jechac i serwisować w Łodzi lub Poznaniniu.. Muszę, bo mam jeszcze gwarancję...pozdrawiam |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 291 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 6983 Skąd: że znowu? (W-wa)
|
Wysłany: 21-08-2008, 16:49
|
|
|
Polecam Białystok
Płońsk raczej szerokim łukiem...... mimo sympatii i znajomości z szefem serwisu sprzed 4 lat (nie wiem czy nadal tam pracuje ) |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
Colto [Usunięty]
|
Wysłany: 22-08-2008, 14:27
|
|
|
Kolego awoj, Płońsk NIE POSIADA AUTORYZACJI MITSUBISHI.
Ale jeżeli kolega chce korzystać to prawo GVO tego nie zabrania, tylko ciekawe jak kolega naprawi coś u nich na gwarancji??? |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Pomógł: 291 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 6983 Skąd: że znowu? (W-wa)
|
Wysłany: 22-08-2008, 16:41
|
|
|
Czyli w Płońsku BYŁO ASO? - 4 lata temu jeszcze mieli autoryzację..... |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 22-08-2008, 17:23
|
|
|
Podobno stracili autoryzację razem z Toruniem. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Arconada [Usunięty]
|
Wysłany: 08-09-2008, 10:39
|
|
|
Płońsk juz nie jest ASO, i może to i dobrze....
Szkoda natomiast, że nie ma juz ASO w Toruniu. Tam byli i są baaardzo mili pracownicy, pomocni, uczynni i rzetelni. Serwisowałem tam auto na gwarancji poniewaz miałem najbliżej. Tzn. taka sama odległość jak do W-wy, ale jakoś tak po przeczytaniu komentarzy forumowiczów na temat warszawskich ASO zdecydowałem sie naToruń.
Białystok - też bardzo mili pracownicy, a to także zachęca użytkownika mitsu.. Lubię patrzeć jak mi coś tam wymieniają, sprawdzają, i ze mną rozmawiają i mówia co robią. Myslę, że to normalne, że właściciel auta interesuje sie tym co mu tam majstrują....
ale ta odległść.... |
|
|
|
 |
Colto [Usunięty]
|
Wysłany: 25-09-2008, 22:34
|
|
|
Kolego Arconada, W toruniu jest nowy autoryzowany Dealer firma Arpol. Mieszczą się na ulicy Szosa Bydgoska 52. Telefon znajdziesz na stronie MMC. |
|
|
|
 |
rogero
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander II 3.0L V6
|
Wysłany: 16-11-2008, 22:00 Nowy salon Mitsu w Płońsku
|
|
|
Cześć.
Będzie nowy salon Mitsu w Płońsku.
Otwiera go Michalski - ten od Forda i Nissana.
Czy będą mieli ASO - nie wiem.
Napiszcie czy to nowe ASO w Toruniu jest dobre? Sprowadziłem autko z USA i pierwszy przegląd chciałbym wykonać w autoryzowanej stacji - chociaż jak polecicie jakiś inny serwis to nie musze
Najbliżej mam do Warszawy a ptam o Toruń bo będę tam w piątek.
Pozdrawiam |
_________________ Nie jestem leniwy. Mam zawyżone wymagania motywacyjne |
|
|
|
 |
Arconada [Usunięty]
|
Wysłany: 07-01-2009, 15:18
|
|
|
Korzystałem z nowego ASO w Toruniu I musze przyuznać, że jest OK.
Mają dobrych lakierników. Malowałem zderzak i nie widac różnicy pomiedzy elementami starymi, a tym nowym.
Robiem też przegląd. Zostawiłem auto i odebrałem nastepnego dnia. Połączyłem to z malowaniem zderzaka i dlatego tak wyszło. No i chyba dobrze. Mysle, że te czynności które mieli wykonac to wykonali... Zawsze lubie patrzeć co robia w moim miśku, ale z tej racji, że zostawiłem auto tym razem nie miałem takiej mozliwości i musze wierzyć w ciemno
Obsługa jest bardzo miła. Zadzwonią jak trzeba. generalnie polecam ... |
|
|
|
 |
Soldier27
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer
|
Wysłany: 13-03-2009, 21:33
|
|
|
ostatnio jak jechałem do pracy mój misiek zdechł zadzwoniłem po asistance i scholowali mnie do płońska. okazało się że serwis kończy pracę ale zostałem dobrze obsłużony, dostałem samochód zastępczy a następnego dnia odebrałem naprawiony samochód. pierwszy kontakt oceniam pozytywnie ponieważ mam najbliżej do tego serwisu będę korzystał z ich usług. Mankament tego serwisu to słabe oznakowoanie ale dopiero zaczynają.
dodam że nie jest to firma Auto Centrum tylko Michalski Motors przy trasie Bydgoskiej |
|
|
|
 |
marcin.plonsk
Nowy Forumowicz
Auto: ASX 1.8 DID Intense 2013
|
Wysłany: 20-09-2009, 15:11
|
|
|
Ja kupiłem swojego lancera w Michalski Motors w Płońsku przy ul.Mazowieckiej przy trasie na toruń ,jesli chodzi o sprzedaz szybkosc przygotowania wszystkiego i tego co ludzie mówia to salon godny polecenia |
|
|
|
 |
buli1982
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer
|
Wysłany: 14-10-2009, 21:25
|
|
|
Ja również kupiłem samochód w Michalski Motors. O ASO Mitsuibishi dowiedziałem się z oddziału Forda Michalski Motors w Płocku. Firma godna polecenia, traktują klientów bardzo profesjonalnie i mają dobre oferty. Wysyłałem zapytania przy zakupie samochodu do warszawskich dealerów a oferta z Płońska okazała się najlepsza. Polecam |
|
|
|
 |
romero
Mitsumaniak

Auto: L200 INSTYLE/2008/136 KM/AT
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Lip 2008 Posty: 629 Skąd: Łomianki
|
Wysłany: 15-10-2009, 18:48
|
|
|
Jeżeli chodzi o sprzedaż to każdy dealer jest O.K.
Z obsługą posprzedażną niestety bywa różnie.
Powodzenia. |
|
 |
|