Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Spotkanie w Kaliszu
Autor Wiadomość
wichura1 
moderator mitsumaniak
download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 05-07-2005, 21:47   Spotkanie w Kaliszu

Dzisiaj byłem w Gołuchowie i Kaliszu. Wjeżdżając do Kalisza przypomniałem sobie, że nie wziąłem numeru telefonu do Matejki więc nici ze spotkania. Spotkaliśmy się jednak, gdyż namierzyliśmy z Magdą jego furę. Początkowo wsadziłem mu kartkę, za wycieraczkę, ale na szczęście się pojawił, z siostrą. :D Pogadaliśmy, po czym pomógł mi znaleźć BP i wyprowadził z miasta. Za co mu dziękuję. To bardzo fajnie mieć przyjaciół w całej Polsce. Oto zdjęcia ze spotkania. A i jeszcze jedno Magda stwierdziła że największą atrakcją Kalisza jest Matejko :lol: :lol: :lol:

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 05-07-2005, 21:59   

tak tez bylo, jade sobie patrze znajomy lancer i w glowie juz ukladam wiazanke ktora puszcze Wichurze na gg, ze byl w kaliszu i nic nie powiedzial, ale jednak udalo sie spotkac, a to ze miasto bez atrakcji to ja nic nie poradze, heheh byloby ich wiecej jakby ząbek jeszcze byl razem dwie :lol: :lol: :lol:

no i oczywiscie polecam sie na przyszlosc 8) 8)
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

Kofi 
moderator mitsumaniak
Michał

Auto: Galant EA3W
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 06-07-2005, 00:31   

To mi sie wlasnie podoba w klubie!
klub to nie tylko storna i forum, to przedewszystkim spotkania!
trzeba to rozwijac KONIECZNIE :D

Matejko moze i jest najwieksza atrakcja kalisza, ale nie zapominajcie ze to dlatego ze ja tam nie mieszkam :D

POZDRAWIAM!

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 06-07-2005, 00:36   

Kofi napisał/a:

Matejko moze i jest najwieksza atrakcja kalisza, ale nie zapominajcie ze to dlatego ze ja tam nie mieszkam :D

POZDRAWIAM!

to jest szczescie ze tu nie mieszkasz bo takich dwoch jak nas trzech to by to miasto ani jednego nie znioslo
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi