|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CJ1A 1.3] wymiana zbiornika paliwa |
Autor |
Wiadomość |
coolB [Usunięty]
|
Wysłany: 07-12-2009, 12:18 [CJ1A 1.3] wymiana zbiornika paliwa
|
|
|
Drogie Koleżanki, Drodzy Koledzy,
udało mi sie rozwalić zbiornik paliwa; jest solidnie rozerwany, na ziemię jak z wiadra wylało sie ponad 20 litrów pysznej benzynki, a dziura wielkości uskoku san andreas na moje oko nie kwalifikuje się do spawania i łatania;
w związku z tym, że zbiornik postanowiłem wymienić proszę was o jakiekolwiek wskazówki - na co zwrócić uwagę, jak się do tego zabrać i czy wogóle jest to skomplikowane czy raczej łopatologiczne;
z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi |
|
|
|
 |
mirekbdeblin
Forumowicz
Auto: volvo v40
Pomógł: 4 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Posty: 177 Skąd: Dęblin
|
Wysłany: 07-12-2009, 12:58
|
|
|
jest to sprawa łopatologiczna jak jesteś mechanikowaty i masz kanał to pryszcz Spuszczenie paliwa masz za sobąteraz przewody paliwowe i el. od pompki osłonki i w duł i na śmietnik |
|
|
|
 |
Kaleid
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lip 2006 Posty: 350 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 07-12-2009, 14:03
|
|
|
Sama wymiana to żadna wielka filozofia, większy problem może być z zakupem samego zbiornika. |
_________________ Volvo w garażu, Mitsubishi w sercu. |
|
|
|
 |
|
|