|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Outlander 2.0T turbo timer problem |
Autor |
Wiadomość |
chnibi
Nowy Forumowicz
Auto: outlander
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-02-2016, 16:35 Outlander 2.0T turbo timer problem
|
|
|
Witam mam turbo timer z HKS podłączyłem wszystko pod stacyjkę jak w schemacie stałe 12v pocieniałem z radia timer niby działa włącza się ale po przekręceniu kluczyka aby zgasić auto nie podtrzymuje pracy silnika ale elektryka chodzi światła nawiewy podświetlenie itp aż do końca czasu odliczanego przez TT ma ktoś jakiś pomysł? |
|
|
|
 |
Pawel1988
Mitsumaniak

Auto: O1T
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 5 razy Dołączył: 19 Kwi 2016 Posty: 316 Skąd: Świętochłowice
|
Wysłany: 01-02-2017, 09:15
|
|
|
Cześć
Mam identyczny problem, podłączone według schematu od Wasia, choć na jednej masie w stacyjce mam stałe 12 . I musiałem zamienić kabelki acc i on miejscami bo turbo timer zaczynał odliczać kiedy kluczyk był w pozycji lock, teraz odlicza dobrze ale jak wyżej silnik od razu gaśnie, reszta działa aż timer to wyłączy . Dzięki za pomysły. |
|
|
|
 |
|
|