|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 10-01-2010, 10:24 |
[EAx 97-04] WWA 2.0 Sport Edition |
Autor |
Wiadomość |
Kaucz
Mitsumaniak EA5A should be RWD!

Auto: było EA5A, jest CM2 i E32A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Gru 2009 Posty: 1599 Skąd: Ciałem Poznań. Sercem Kołobrzeg.
|
Wysłany: 10-12-2009, 23:00 [EAx 97-04] WWA 2.0 Sport Edition
|
|
|
Co prawda ostatnio pisałem, że szukam 2.5V6 aczkolwiek zadbane 2.0 również wchodzi w grę. Kto wie, może nawet lepiej tak będzie z 1.4 75km przesiąśc się wpierw na 2.0 136km aniżeli do 170km 2.5 ;P
Autko na pierwszy rzut oka ładnie wygląda. Spokoju mi nie daje kiera, która na fotkach wygląda słabo. Tarcze indiglo... hmm... w sumie przez to nie dojdę czy był kręcony.
Dwie aukcje, oczywiście wiadomo która cena mi by pasowała
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C10636079
http://moto.allegro.pl/it...rt_edition.html
TO JEST TEN SAM EGZEMPLARZ
Cytat: | Typ:
Sedan / Limuzyna
Informacje:
Rok produkcji: 1998, Data rejestracji: 06/1998, Przegląd: 04/2010, Ubezpieczenie: 04/2010, 210 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 136 KM (100 kW), Pojemność skokowa: 2000 cm3, benzyna+LPG, grafitowy-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/zarejestrowany, Kraj pochodzenia: Niemcy, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, instalacja gazowa, komputer, welurowa tapicerka, ESP, światła przeciwmgłowe
Dodatkowe informacje:
bezwypadkowy, garażowany |
Cytat: | Witam, zmuszony jestem sprzedać moje wymarzone auto - dostałem firmówkę i nie ma czasu nim jeździć.
Galant zakupiony został w maju 2007 w Polsce lecz rok wcześniej ściągnięty z Niemiec.
Posiada komplet dokumentów oraz książkę serwisową do przebiegu 187000, potem serwisowany poza ASO.
Jest to wersja Sport
* sportowe zawieszenie Koni+Eibach
* panel środkowy w carbonie
* fabryczne ospoilerowanie
* felgi 17" opony 215/45/17
* 4 el. szyby
* el. i podgrzewane lusterka
* 4 poduszki powietrzne
* climatronik
* podłokietnik przód tył
* welurowa tapicerka (chyba najładniejszy wzór z dostępnych w Galantach)
* światła przeciwmgielne
* czujnik temp zewnętrznej
* radio CD/MP3 Pioneer DEH-P7400
Jeśli szukasz auta rodzinnego... raczej nie jest to auto dla Ciebie!
W czasie mojego użytkowania samochodu wymieniłem:
* łożyska przód,
* po jednym przednim wahaczu na stronę (Lewy dolny, Prawy górny)
* kompletny remont klimatyzacji
* dołożone akcesoryjne zegary Indiglo (możliwość przywrócenia zegarów oryginalnych)
* inne mniej istotne ale wymagające wglądu rzeczy.
Dodatkowo do auta komplet komplet kół zimowych na felgach aluminiowych 15".
W czerwcu 2008 założona instalacja gazowa BRC Sequent.
Butla w miejscu koła zapasowego, wlew pod klapką wlewu benzyny.
Przy mojej nodze auto spalało ok. 11-12L gazu po mieście.
W tym momencie więcej grzechów nie pamiętam, jeśli jesteś zainteresowany/a dzwoń śmiało, chętnie odpowiem na wszelkie nurtujące Cię pytania.
Kontakt: 502-221-609 Michał.
Auto jeszcze do obejrzenia w komisie w Piastowie przy Al. Jerozolimskich róg z Sienkiewicza (niestety nie mam czasu na wszelkich klientów).
Jeśli zajdzie taka potrzeba to prześlę więcej/większe zdjęcia na maila. |
Bynajmniej jutro dzwonie i staram się umówić na Niedzielę.
Nie wiem, czy przyjęte jest tworzenie nowego tematu dla auta przez jednego użytkownika, czy powinienem podpiąć pod poprzedni temat. Jeśli druga opcja to przepraszam ^^"
Na razie dopatrzyłem się korozji przy nadkolach. Jak już mówiłem kiera słabo i drążek też zdaje się być wytarty....
Jak zawsze z góry dziękuję za odpowiedzi . |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 11-12-2009, 10:15
|
|
|
Zacznijmy od poczatku, w jednym przypadku auto wystawiane jest przez komis, w drugim przez osobe prywatna, ze wzgledow estetycznych byly zmieniane przednie kierunkowskazy i boczne z pomaranczowych na biale/przezroczyste jak sie nie myle to w zdjeciu z prawej strony auta widze inny odcien lakieru na zderzaku przednim, wydaje mi sie ze sa tam jakies slady korozji na tylnych lukach nadkoli, choc przy tej barwie auta ciezko to tak naprawde ocenic ze 100% pewnoscia, kierownica i dzwignia zmiany biegow wg mnie jest w odpowiednim stanie zuzycia co do przebiegu, wez pod uwage to ze auto jest dobre ponad 2 lata w kraju i czesto bylo pewnie jezdzone po miescie, na jednym zdjeciu jest radio na drugim go nie ma(komis), cos bylo przykrecone do konoli srodkowej, kolo schowka, zostala sie tam jakas przystawka w ksztalcie trojkata, wydaje mi sie ze to auto nie posiada ESP, wlasciciel nie wspomina czy byl robiony rozrzad, tyle z mojej strony, na temat mechaniczny powinien wypowiedziec sie diagmnosta na okregowce , jezeli mozesz popros o dokladne zdjecie komory silnika i komory bagaznika |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14375 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 11-12-2009, 16:21
|
|
|
To jest na 90% autko użytkownika Iwan
Widziałem go raz na żywo, ale się nie przyglądałem. Z tego co zauważyłem, właściciel dbał o auto. Wtedy nie myślał o sprzedaży. |
|
|
|
 |
Tomek83
Forumowicz
Auto: Galant 2.4 FULL :)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Wrz 2009 Posty: 41 Skąd: Okolice wrocławia
|
Wysłany: 11-12-2009, 16:42
|
|
|
Poczytaj sobie z jakimi problemami bawil sie wlasciciel w aucie i sprawdz to na miejscu,bylo ich kilka,moze nie udalo sie wyeliminowac i to jest powod sprzedazy?? Auto bardzo ladne,wersja sport(taka podoba mi sie najbardziej),zarejestrowany,instalacja gazowa... cena nie jest wygorowana,dobrze go obejrzyj i jesli jest taki jak na zdjeciach to bierz:) na zdjeciach nie ma zadnych dziwnych sladow,oprocz normalnej rdzy z tylu, warto sprawdzic auto, |
|
|
|
 |
|
|