|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CJxA] Francuskie łożysko do japończyka |
Autor |
Wiadomość |
Kamilofone
Mitsumaniak
Auto: Carisma GDI
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Kwi 2008 Posty: 157 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 05-11-2009, 23:36 [CJxA] Francuskie łożysko do japończyka
|
|
|
Witam wszystkich użytkowników Coltów i nie tylko...
Chciałem się podzielić miłą niespodzianką jaka mnie dziś spotkała
Zamówiłem tylne łożysko z piastą do Colta mojej Lubej w zaprzyjaźnionym
sklepie gdzie handlują głównie częściami do francuzów. Cena przystępna 200zł więc
skusiłem się na łożysko firmy SNR ładne żółte pudełko a w środku made in japan Koyo !
Jak ktoś jest na kupnie lub zastanawia się nad firmą to polecam ten duet z niespodzianką. |
Ostatnio zmieniony przez Marcin-Krak 18-11-2009, 17:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
rose
Nowy Forumowicz
Auto: COLT 1.3 CJ0
|
Wysłany: 07-12-2009, 19:26 Re: Francuskie łożysko do japończyka
|
|
|
Kamilofone napisał/a: | Cena przystępna 200zł więc
skusiłem się na łożysko firmy SNR ładne żółte pudełko a w środku made in japan Koyo !
Jak ktoś jest na kupnie lub zastanawia się nad firmą to polecam ten duet z niespodzianką. |
Ja kupiłam łożysko FAG 225PLN, a w pudełku jest Koyo i już nie wiem czy sprzedawca się "pomylił", czy firmy tak mieszają. |
|
|
|
 |
tom17
Forumowicz

Auto: Colt CJ0 1.3 / Bora 1.9TDI
Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Gru 2009 Posty: 115 Skąd: łódzkie
|
Wysłany: 07-12-2009, 23:34 Re: Francuskie łożysko do japończyka
|
|
|
rose napisał/a: | Ja kupiłam łożysko FAG 225PLN, a w pudełku jest Koyo i już nie wiem czy sprzedawca się "pomylił", czy firmy tak mieszają. |
bardzo powszechne zjawisko w automotive. tak jest nie tylko z łożyskami ale również innymi podzespołami |
|
|
|
 |
|
|