[Montero] Zakup Montero Sport 3.0 V6 |
Autor |
Wiadomość |
Baruto56
Nowy Forumowicz
Auto: służbowy
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-08-2009, 16:20 [Montero] Zakup Montero Sport 3.0 V6
|
|
|
Witam Wszystkich,
W związku z tym, że przymierzam się do zakupu Pajero/Montero Sport chciałbym zasięgnąć Waszej rady.
Upatrzyłem sobie Montero Sport 3.0V6 z 2003 roku, ale niestety pojazd ma jedną wadę - zablokowaną przekładnię napędu. Z jednej strony raczej mi to nie będzie przeszakadzało, gdyż obejdzie się AWD (4h i 4L nie wchodzą - nie zamierzam eksploatować w terenie), ale z drugiej strony czy ktoś z Was miałby pomysł co może być przyczyną takiego stanu i może jak i gdzie to naprawić za rozsądne pieniądze.
Pozdrawiam, |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 11-08-2009, 14:52
|
|
|
Baruto56, witaj!
Jak juz sie zdecydujesz daj znac to cos pomyslimy. Moim zdaniem masz uszkodzony reduktor.
Jesli nie potrzebujesz wersji z napedem na obie osie to moze warto poszukac takiej tylko z napede na tyl. Bywaja na polskim rynku. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
Baruto56
Nowy Forumowicz
Auto: służbowy
|
Wysłany: 12-08-2009, 07:19
|
|
|
Może źle się wyraziłem. W tym Miśku nie ma możliwości jazdy z napędem na jedną oś. W przełożeniu drogowym ma stały napęd na 4 (AWD), który działa.
Pozdrawiam, |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 12-08-2009, 12:28
|
|
|
ciekawe, ciekawe... chetnie bym to zobaczyl |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
valdi.kasia
Mitsumaniak valdi_sport
Auto: PAJERO SPORT
|
Wysłany: 22-12-2009, 16:41
|
|
|
Baruto56 napisał/a: | Może źle się wyraziłem. W tym Miśku nie ma możliwości jazdy z napędem na jedną oś. W przełożeniu drogowym ma stały napęd na 4 (AWD), który działa.
Pozdrawiam, |
Nic nie kombinuj bo masz sporta jedynego w swoim rodzaju. Rzadkoscią jest z napędem na jedna oś no ale stały napęd na 4 buty nie unikat. To chyba jedyny egzemplarz. |
_________________ waldek
 |
|
|
|
 |
|