Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Układ ASTC
Autor Wiadomość
MadMax
[Usunięty]

Wysłany: 13-12-2009, 13:31   Układ ASTC

Panowie w związku z niedawnym zakupem elki w wersji intense mam pytanie dotyczące układu ASTC. Czy działa on cały czas i nie ma możliwości odłączenia i czy jest powiązany bezpośrednio z superselectem czy jest on załączany i wyłączany przyciskiem kontroli trakcji po lewej stronie kierownicy ?

HugoOrmo 
Forumowicz
Was? Kielbasa i Kwas

Auto: L200 '07 Chip 167KM
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-12-2009, 18:25   

Systemu tego nie da sie wylaczyc calkowicie, mimo palacej sie kontrolki OFF i tak cos tam probuje mieszac...ta cala kontrola trakcji to troche bardziej rozbudowany ABS...w terenie nalezy wylaczyc zaraz po zjezdzie z asfaltu na drodze generalnie jest ok...

pzdr

P.S.
MadMax probowales poczytac to forum i poszukac interesujacych informacji?
Od pewnego czasu pozakladales pelno nowych tematow a duza czesc jest juz opisana, a jezeli nie jest, to fajnie byloby zadawac pytania we wlasciwyc tematach...

http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=15411

MadMax
[Usunięty]

Wysłany: 14-12-2009, 10:25   

Dzięki za info potrzebowałem szybko się dowiedzieć co i jak a nie znalazłem albo przeoczyłem gdzieś ten temat o układzie ASTC. Tak czy inaczej dziękuję i pozdrawiam.

Odpowiedz do tematu