|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kontrolka |
Autor |
Wiadomość |
lookrecja20
Nowy Forumowicz Karolinka ;)

Auto: Lancer'90r. 1.5GLXi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-12-2009, 21:45 Kontrolka
|
|
|
Słuchajcie mam mały problem. otóż Non stop pali mi się kontrolka, której widok widać niżej. Normalnie świeci się ona gdy jest zaciągnięty ręczny, lecz widać że sygnalizacja ręcznego nie jest jej jedynym zadaniem. Sa momenty kiedy gaśnie. Jednak ostatnio jest to rzadkość.
Gdy trafię na moment gdy jet zgaszona, wystarczy mi najechać na na przykład próg zwalniający, większą dziurę w drodze itp by się znów zaświeciła. Powie mi ktoś czemu tak się dzieje?
A oto rysunek kontrolki:
 |
_________________ Kobiety lubią diamenty...
01939/KMM |
|
|
|
 |
cuuube [Usunięty]
|
Wysłany: 11-12-2009, 21:51
|
|
|
sprawdz poziom plynu w zbiorniczku plynu hamulcowego moze wlasnie spadl ci ponizej minimum o czym informuje cie kontrolka
Jeslipoziom jest ok pozostaje sprwadzic czujnik recznego moze kabelek gdzies sie przetarl i styka z masa ...... |
|
|
|
 |
lookrecja20
Nowy Forumowicz Karolinka ;)

Auto: Lancer'90r. 1.5GLXi
|
Wysłany: 12-12-2009, 11:38
|
|
|
a czy mogłabym prosić o podpowiedź gdzie jest ten zbiorniczek płynu hamulcowego? Niestety zostałam chwilowo sama bez męskiej ręki i do tej pory nie czułam potrzebu własnoręcznie grzebać przy autku... |
_________________ Kobiety lubią diamenty...
01939/KMM |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 12-12-2009, 22:52
|
|
|
lookrecja20, to zdjecie to co prawda Colt 1.3 ale zbiorniczek masz taki sam.
W 1.5 moze byc po drugiej stronie.
 |
|
|
|
 |
|
|